i5 9300H GTX 1650 Valorant düşük performans

Kapplinh

Centipat
2 ay öncesine kadar LoL ve Valorant oynamıyordum. Geçen gün 465 Game Driver güncellemesi gelmiş, onu yaptım. Bir de Valorant ve LoL'ü güncelledim, onun dışında yeni aldığım mikrofunu kuramadığım için Realtek'i sil yükle yaptım kendi sitesinden. Ardından oyuna girdiğimde 40 FPS oynattı ikisini de. Sebebini anlayamıyorum, çok canım sıkıldı ve üzüldüm. Var mı bir fikri olan? Önceden 200+ FPS alıyordum, şimdi masaüstünde bile drop yiyorum.

GTX1650
i5 9300H
16 GB RAM
Monster Abra A5 v16.4

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverda sorun var galiba son zamanda bu durumla ilgili açılmış birçok konu gördüm.
Ben de GTX1650 kullanıyorum henüz driver güncellemesi yapmadım ve bir sorunla karşılaşmadığımı belirtmek istiyorum.

2 ay öncesine kadar LoL ve Valorant oynamıyordum. Geçen gün 465 Game driver güncellemesi gelmiş, onu yaptım. Bir de Valorant ve LoL'ü güncelledim, onun dışında yeni aldığım mikrofunu kuramadığım için Realtek'i sil yükle yaptım kendi sitesinden. Ardından oyuna girdiğimde 40 FPS oynattı ikisini de. Sebebini anlayamıyorum, çok canım sıkıldı ve üzüldüm. Var mı bir fikri olan? Önceden 200+ FPS alıyordum, şimdi masaüstünde bile drop yiyorum.

GTX1650.
i5 9300h.
16 GB RAM.
Monster Abra A5 v16.4

Monster Abra A5 v16.4 ile Valorant'ta nasıl 200+ FPS alıyordun. Aynısı yeğenimde var 200 görmüyor bile, internetteki testler de öyle.

Sistemin çok iyi bir sistem işlemci olsun RAM olsun ama bunun Realtek veya güncellemelerle alakalı olduğunu düşünmüyorum ekran kartın GTX 1650 ve gerçekten GTX 1650 benim için iyi bir ekran kartı değil ekran kartının sıkıntıları saymakla bitmiyor masaüstü kullanıyorsan o ekran kartını satıp RX 580 alabilirsin N11 de 3460 TL. ya da PC'yi format at ama pek önermem.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı