Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrardan güncel sürücüyü kurmayı deneyin.
Kral sürücüler de güncelse oyun sorunu gibi gözüküyor. Lakin benim tavsiyem son olarak BIOS güncellemesini de yap ondan sonra buna kanaat getir. Belki BIOS güncel olmadığı için sistem stabil çalışmıyor olabilir.
Öncelikle herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere BIOS sürümü nasıl güncellenir onu anlatacağım. Umarım açıklayıcı bir şekilde anlatırım ve bilmeyen arkadaşlar bu rehberimden faydalanabilir. BIOS sürümü ve anakart markası modeli nasıl öğrenilir? Bu işlem bizim yanlış BIOS sürümü...
Toshiba'nın bazı SSD modellerine kronik sorunlu deniyordu. Belki takılmalar bundan dolayı olabilir. Masaüstü kullanımda ve diğer oyunlarda nasıl durum?
Toshiba'nın bazı SSD modellerine kronik sorunlu deniyordu. Belki takılmalar bundan dolayı olabilir. Masaüstü kullanımda ve diğer oyunlarda nasıl durum?