Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrardan güncel sürücüyü kurmayı deneyin.
İşlemci yüzdesini etkilediğini söyleyen kim? Ayrıca nereden çıktı bu anlamadım. Bu oyunda 9400F'in genel CPU kullanımı zaten yüksek. Bu sorun değil ki. Arkadaşta genel takılma problemi var belli ki. Buna çözüm bulmaya çalışıyoruz.
@Ponçik Talon güzel kardeşim sana bir şey demiyorum. Ama mesaj atmadan önce oku. SSD sorun olsa yüzdeler böyle olmaz. Konuyu okumadan başlığa göre cevap yazmayı bırakın.
@Ponçik Talon güzel kardeşim sana bir şey demiyorum. Ama mesaj atmadan önce oku. SSD sorun olsa yüzdeler böyle olmaz. Konuyu okumadan başlığa göre cevap yazmayı bırakın.
FPS 300'ü bile görüyor ama takılma oluyor sadece ve bu da beni deli ediyor. Üstelik en düşük ayarlarda kullanmama rağmen. 1920x1080 çözünürlük kullanıyorum.
Emin misin? Bence sen bir okumalısın. Arkadaşın yaşadığı senaryo benzer bir şekilde yukarıdaki videoda da yaşanıyor.
Fortnite RTX 2060'ı çok zorlayan bir oyun değil. CPU'ya daha çok yükleniyor belli ki. Arkadaş da ayarları düşürüp oynadığını belirtmiş. Burada sorun kullanım yüzdeleri değil. Aldığı performans normal gözüküyor. Sorun takılma. Ben de diskten kaynaklı olabileceğinden belirttim. @arthurmorgannn Grafik sürücüsü güncel midir bu arada?
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrardan güncel sürücüyü kurmayı deneyin.