i5-9400F için sıvı soğutucu tavsiyesi

120 mm soğutucular zaten kaliteli kule tipi soğutucularla aynı performansı veriyor, minimum 240 mm alınmalı. Zaten kaliteli bir hava soğutma bu işlemciye yeter. Ayrıca bütçeniz nedir?

Sıvı soğutma hoşuma gidiyor ve daha sessiz çalışıyorlar o yüzden istiyorum RGB olunca da daha da hoşuma gidiyor hava soğutma sevmiyorum bütçem 850,900 TL maximum 1000 TL.
Önemli değil, tartışınca öğrenilir bir şeyler.

kule tipi soğutucu alın. 😁

Nedenkii herkes kule tipi diyor :D :D sıvı soğutma bir tek benimmi hoşuma gidiyor yaa.

Sıvı soğutma hoşuma gidiyor ve daha sessiz çalışıyorlar o yüzden istiyorum RGB olunca da daha da hoşuma gidiyor hava soğutma sevmiyorum bütçem 850,900 TL maximum 1000 TL.

Nedenkii herkes kule tipi diyor :D :D sıvı soğutma bir tek benimmi hoşuma gidiyor yaa.
Bu modeli önerebilirim. Hava soğutma önermemizin nedeni daha ucuz bir fiyata aynı soğutma performansı verebilmesi.

Nedenkii herkes kule tipi diyor :D :D sıvı soğutma bir tek benimmi hoşuma gidiyor yahu.

9400F için değmez çünkü, sıvı soğutmalar bizim de hoşumuza gidiyor yoksa. 5950X olsa derdik sıvı soğutma daha iyi olabilir diye.

Bu modeli önerebilirim. Hava soğutma önermemizin nedeni daha ucuz bir fiyata aynı soğutma performansı verebilmesi.

Bunun pompası kötü, bir aralar uygun diye ben de öneriyordum. Az çıkıp Orcus almak daha iyi.

9400F için değmez çünkü, sıvı soğutmalar bizim de hoşumuza gidiyor yoksa. 5950X olsa derdik sıvı soğutma daha iyi olabilir diye.

Bunun pompası kötü, bir aralar uygun diye ben de öneriyordum. Az çıkıp orcus almak daha iyi.

İleride işlemcimi Ryzen 5 5600X yapacağım şimdiden önlemini aliyim diye şey yapıyorum o zman 240mmlik almak daha mantıklı he bir de kasam şu sığarmı acaba bilginiz var mı Rampage sailor.

İleride işlemcimi Ryzen 5 5600X yapacağım şimdiden önlemini aliyim diye şey yapıyorum o zman 240mmlik almak daha mantıklı he bir de kasam şu sığarmı acaba bilginiz var mı Rampage sailor.

Kule tipi soğutma 5600X'i de soğutuyor hocam.

Pompa olayını bende biliyorum fakat arkadaşın bütçesi 240 mm için çok kısıtlı, yoksa sizin attığınız model çok daha mantıklı bir seçenek.

Mantığından değil hocam bütçe olarak, şunu alsa daha iyi demek istedim Raijintek için:

Bilmiyorsunuz demek istemedim yoksa şey yapmayın. :D
İleride işlemcimi Ryzen 5 5600X yapacağım şimdiden önlemini aliyim diye şey yapıyorum o zaman 240mmlik almak daha mantıklı he bir de kasam şu sığar mı acaba bilginiz var mı Rampage Sailor?

240mm radyatör desteği var üst tarafın, Fuma 2 gibi bir kule tipi için de desteği var. İki türlü de olur yani.

Mantığından değil hocam bütçe olarak, şunu alsa daha iyi demek istedim Raijintek için:

Bilmiyorsunuz demek istemedim yoksa şey yapmayın. :D

240mm radyatör desteği var üst tarafın, Fuma 2 gibi bir kule tipi için de desteği var. İki türlü de olur yani.
Ben bunu en son 1300 TL görmüştüm, fiyatı ne ara düşmüş. Eğer bu fiyattaysa bunu almak çok daha iyi.

Mantığından değil hocam bütçe olarak, şunu alsa daha iyi demek istedim raijintek için:

bilmiyorsunuz demek istemedim yoksa şey yapmayın. :D

240mm radyatör desteği var üst tarafın, fuma 2 gibi bir kule tipi için de desteği var. İki türlü de olur yani.

Bu 240mmlik iyi mi yani 1100 TL'ye çıkabilirim sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı