i5 9400F Sistem için GTX 1660Ti vs. RTX2060

Gigabyte rtx 2060 oc modelini kullanıyorum cift fanlı olandan, açıkcası bu karta 2900 verecegine daha ucuza inno3d almanı şiddetle tavsiye ederim, sıcaklık 70 dereceyi geçmiyor bende fakat fanlar biraz fazla sesli çalışıyor, inno3d den tek artısı OC'lu oldugundan 2-3 fps daha fazla vermesidir, ama kesinlikle değmez.

Gigabyte rtx 2060 oc modelini kullanıyorum cift fanlı olandan, açıkcası bu karta 2900 verecegine daha ucuza inno3d almanı şiddetle tavsiye ederim, sıcaklık 70 dereceyi geçmiyor bende fakat fanlar biraz fazla sesli çalışıyor, inno3d den tek artısı OC'lu oldugundan 2-3 fps daha fazla vermesidir, ama kesinlikle değmez.
Hocam yalnız inno3d 80 81 dereceleri görüyor

Neden olmasın? Bütçenizi yormayacak şekilde INNO3D veya Gigabyte RTX 2060 alabilirsiniz.
İnno3d ısınıyor diyorlar hocam
Hangi durumda ve kaç devirde oluyor bu olay? Örnek varsa atabilir misin? Hiçbir ekran kartının o kadar yüksek sıcaklıklara ulaşacağını düşünmüyorum.
Hocam YouTube de testleri var 75 -80 derecelere ulaşıyor

Test videosu yok denecek kadar az. Bulduğum bi' tanesini atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine de 72-74 dereceler fena sayılmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1660 Tİ modeli bu testte daha serin 67 68 derece civarı gezmiş.

Test videosu yok denecek kadar az. Bulduğum bi' tanesini atayım.

Yine de 72-74 dereceler fena sayılmaz.

Yazın yaklaşık 8 9 saat başında oturuyorum stabil kalabilir mi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı