i5 9400F sıvı soğutma önerisi

Aldığınız kasa lian-li çakması ve 6 tane fan vardı sanırım 6 fan olmasına rağmen ısınıyor o kasa hava akışı kötü olduğu için ama görünüş olarak güzel.
arkadaslar oyun ıcersınden goruntuler boyle. Ben ısı sıkıntısından çok darboğaz yedıgım ıcın sogutucuyla alakası olabılır mı dıye dusundugumden sıvı sogutucu almalıyım dedım.
FPS Bu kasaba ve sehır ıclerınde 55 lere dusuyor darbogaz tavan yapıyor benım asıl bunu cozmem lazım. Islemcımle alakası olabılır mı ?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (41).png
    Ekran Görüntüsü (41).png
    3,8 MB · Görüntüleme: 33
  • Ekran Görüntüsü (42).png
    Ekran Görüntüsü (42).png
    3,9 MB · Görüntüleme: 32
  • Ekran Görüntüsü (43).png
    Ekran Görüntüsü (43).png
    3,9 MB · Görüntüleme: 32
  • Ekran Görüntüsü (44).png
    Ekran Görüntüsü (44).png
    3,9 MB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar oyun ıcersınden goruntuler boyle. Ben ısı sıkıntısından çok darboğaz yedıgım için sogutucuyla alakası olabılır mı diye dusundugumden sıvı sogutucu almalıyım dedım.
FPS bu kasaba ve sehır ıclerınde 55'lere dusuyor darbogaz tavan yapıyor benım asıl bunu cozmem lazım. Islemcımle alakası olabılır mı?

Sıcaklıklarınız gayet iyi oyunu alabildiğiniz en yüksek ayarlara alın eğer o da olmaz ise geriye işlemci yükseltmek kalıyor sıcaklık değerleriniz iyi yani bir sıkıntı yok.

Sorun işlemcinin o ekran kartına yetersiz olması güçsüz olması sorun bu.
 
Dostum H310 M PRO VD anakart var. İşlemcim ve onu satsam yeni bir islemci ve anakarta param nasıl yetecek? Bu ikisi 800'e gider Max.

H310 ile OC yapamazsın.


Bu 2 liyi alın.
 

Geri
Yukarı