muhammed ayğan
Kilopat
Teşekkür ederim@muhammed ayğan Aldığınız model de iyi. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim@muhammed ayğan Aldığınız model de iyi. Hayırlı olsun.
Güzel bir anakart diğerine göre.
B365 bulamadım sitelerde sadece B365M modelini görüyorumB360 yerine B365 alırsanız, 9400F işlemci için BIOS güncelleme ile uğraşmazsınız:
MSI B365M PRO-VDH Intel B365 Socket 1151 DDR4 2666MHz Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B365M PRO-VDH Intel B365 Socket 1151 DDR4 2666MHz Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
B365 bulamadım sitelerde sadece B365M modelini görüyorum
M modelini alan arkadaşlarım memnun değiller o yüzde B360 seçtikİkisi de birebir aynı anakart . "M" ibaresi, anakartın Micro-ATX olduğunu gösteriyor. Yani alıp kullanabilirsiniz.
Buda iyidir soğutucu dışında aynı birde 3 yıl garantiyi saymazsak. Bende vatan indirimi ile 2165 liraya rog modelini aldım.Sistem yanabilir mi? Neden
Çok istiyordum o ekran kartını ama indirimi kaçırdım, linkini attığım ekran kartını satın aldım bile
Rog almak için siteye girdim baktım indirim bitmişBuda iyidir soğutucu dışında aynı birde 3 yıl garantiyi saymazsak. Bende vatan indirimi ile 2165 liraya rog modelini aldım.
ROG başka bir dünya 55 C in üzerine ne yapsam çıkartamadımROG almak için siteye girdim baktım indirim bitmiş![]()
Sıcaklık farkının çok yüksek olacağını düşünmüyorumROG başka bir dünya 55 C in üzerine ne yapsam çıkartamadım2K, 4K msaa ne yapsam olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.