Fatihkb5859
Kilopat
Daha fazla
Besliyor. 2080 2K testleri.2600 2070 i bile tam besleyemiyor ?
3070 kullanan adam da bu işlemciyi kullanmaz herhalde ?Ömrü boyunca aynı ekran kartını mı kullanacak?
Hocam zaten AMD her zaman çoklu çekirdek yönünde Intel`den daha üstün. Fakat, çok çekirdek render ve autocad gibi işler için yarıyor. Oyun için tek çekirdek önemli, Intel`de sırf tek çekirdek geliştiriyor.Anlıyorum fakat multi-core skorunda da 2600X ciddi bir şekilde önde.
Oyun zamanı napacaksanız çok çekirdeği ? Çok çekirdek ek bir FPS artışı sağlamıyor malesef.aradaki tekli çekirdek performansı çok az görünüyor ama.
çoklu çekirdek bakımından da Ryzen 2600 tokatlıyor.
İntel yeni işlemci çıkarana kadar AMD piyasanın babası olacak. Sırf çoklu çekirdeği daha az diye.Hocam zaten AMD her zaman çoklu çekirdek yönünde Intel`den daha üstün. Fakat, çok çekirdek render ve autocad gibi işler için yarıyor. Oyun için tek çekirdek önemli, Intel`de sırf tek çekirdek geliştiriyor.
Intel senelerdir 14 nm mimarisini ve 1151 soket yapısını geliştiriyor ve sürekli stabilize ediyor. Şu anki Intel tabanlı sistemimi 1.5 senedir kullanıyorum tek mavi ekran vs. görmedim. AMD ise bu tür hataları geri plana atmak için sürekli bakın ben çekirdek ekledim diyor. İyi güzelde kardeşim bu sistemler hazır mı o kadar çekirdeğe? Ev kullanıcısı bu deneyime hazır mı? Halihazırda bulunan binlerce program tek çekirdek gücüne bakıyor. AMD'nin piyasayı aniden geri alma çabası elbette ki hataları doğuracak ve bu hataların 3000 serisiyle düzeleceğine hiç inanmıyorum. Intel'in biz daha iyiyiz diye uyguladığı fahiş fiyat politikasını da kınıyorum.MEHMETCAN494 dedi:
Öncelikle intel fanı değilim. Yıllardır amd kullandım fakat son topladığım AMD sistemde RAM sorunu, donma ve mavi ekran sorunları yaşayınca soğudum sistemi sattım, Intel'e geçtim rahat nefes alabildim. Oyuncuyum intelden memnunum, evet fiyat olarak yüksek fakat hakkını veriyor.
Günde 100-150 render yapın , her birinde 1 dakika fazladan beklemeyi deneyin isterseniz. Zaten fark daha fazla.Render için AMD, oyun için Intel, ancak Intel ile AMD arasında çok fazla render süre farkı yok, iş oyuna gelince Intel ile AMD arasında %20'lik fark var. Özetle render yaparken AMD 1 dakika önde, oyun oynarken Intel ise 20 FPS önde.
Günde 100 150 dakika oyun oynayın. Her saniye için 20 FPS hesap edersek 9000 kare yapıyor. İsterseniz siz alın ben almayayım.Günde 100-150 render yapın , her birinde 1 dakika fazladan beklemeyi deneyin isterseniz. Zaten fark daha fazla.
Sonuçta zaman kaybetmiyorsunuz. Zamandan kıymetli şey var mı dünyada?Günde 100 150 dakika oyun oynayın. Her saniye için 20 FPS hesap edersek 9000 kare yapıyor. İsterseniz siz alın ben almayayım.
Evet, para. Tüm gün zamanın çabuk geçmesini istiyorumSonuçta zaman kaybetmiyorsunuz. Zamandan kıymetli şey var mı dünyada?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.