i5 9400F vs Ryzen 5 2600X

Hocam sorun yaşarsın demiyorum ben zaten. Söylediğim şu intel ile daha fazla performans alırsın oyunlarda.
Hem oyun hem de render için kullanılacaksa AMD alınabilir.
Yoksa yeni nesil her işlemci ile sorunsuz oynar.

Tamam kardeş siz alın AMD`yi bişey demiyoruz. Biz Intel`e devam :d

i5-9400f 2600X geçiyor. AMD kullananalar hep haklı. Biz de diyoruz ki kardeşim FPS geçiyor i59400f 8. nesil işlemci AMD 2600 2600X falan bir tutmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin geçiyordur. Emin olun geçiyor. Ben İntel kullanıyorum. 2600X>9400F. Çünkü OC ile tek çekirdek performansında aynı duruma geliyorlar. Tek çekirdek aynı olunca hali ile oyun performansında fark olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2600X veya 3000 serinin beklenmesi taraftarıyım her konu Intel fanboyu vs AMD fanboyuna dönüyor aşırı derecede anlamsız bu yaptığınız önerini yap geç. Intel kullandım ve hiç memnun değildim şuan 1200 ile mutlu mesut istediğim her oyunu makul derecede oynayabiliyorum. 3000 serisi çıkınca da bi 3600X alıp hayatıma devam edeceğim ve bunu 3 senelik X370 anakartımı değiştirmeden yapacağım sadece oyunlarda 5-10 FPS veriyor diye geleceğe yatırımdan vazgeçemem.

i5 9400 f 2600x geçiyor sen ne anlatıyon ya amd kullananalar hep haklı bizde diyoruzki kardeşim fps geçiyor i5 9400f 8.nesil işlemtici amd 2600 2600x felan bir tutmayın kaybolun ya
Herşeyden önce ilk üslubunu düzelt. burada birşey yarıştırmıyoruz insanlar destek arıyor ve destek olmak isteyenler de önerilerini yorumlarını eleştirilerini ÜSLUBUYLA belirtiyor. Önce saygı ve hoşgörü @RAHATSIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…