İ5 9600k 1570TL'ye Alınır mı?

Ender Gülen

Kilopat
Daha fazla  
Sıfır olarak i5 9600k alayım mı? Yoksa 10. Nesili mi bekleyeyim? Veya yeni Ryzen 5 3600/3600x mi alayım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
10. nesil çoktan çıktı zaten. Piyasaya sürülmesi için senin gibi arkadaşlarımızın biraz daha 9. nesil satın almasını bekliyorlar. Paraya döndü her şey. İnsanların mutluluğu önemsiz kaldı. Ben 4. nesil işlemcili cihazımı aldığım zaman aynı sene içerisinde hem 5. hem de 6. nesil işlemcili modeli çıktı kardeşim.

Bekle dememin nedeni aynı benimle aynı duruma düşmemen için, belki DDR5 desteklidir 10. nesil işlemciler. DDR4 de tıkalı kalmamış olursun. Ayrıca uzun zamandır DDR5'lerin piyasaya sürülmesi bekleniyor onlarda çıktı zaten geçen sene. Onu da piyasaya sürmek için DDR4'lerin satılmasını bekliyorlar. Aynı kısır döngü, aynı para gözlülük.

Son düzenleme:
10. nesil çoktan çıktı zaten. Piyasaya sürülmesi için senin gibi arkadaşlarımızın biraz daha 9. nesil satın almasını bekliyorlar. Paraya döndü her şey. İnsanların mutluluğu önemsiz kaldı. Ben 4. nesil işlemcili cihazımı aldığım zaman aynı sene içerisinde hem 5. hem de 6. nesil işlemci modeli çıktı kardeşim.
Sayenizde haberim oldu. :) Upgrade yapana kadar çıkar umarım. Yanında yeni cipsette çıkacak değil mi? Yoksa z390 üzerinden devam mı?

İlk defa yeni nesil AMD ile intel arasında kararsız kaldım. AMD 3 nesil ile intel 10 nesil işlemciler yaygınlaşsın 8-9 nesil işlemcilerin fiyatı bayağı düşecektir zannedersem.

10. nesil çoktan çıktı zaten. Piyasaya sürülmesi için senin gibi arkadaşlarımızın biraz daha 9. nesil satın almasını bekliyorlar. Paraya döndü her şey. İnsanların mutluluğu önemsiz kaldı. Ben 4. nesil işlemcili cihazımı aldığım zaman aynı sene içerisinde hem 5. hem de 6. nesil işlemcili modeli çıktı kardeşim.

Bekle dememin nedeni aynı benimle aynı duruma düşmemen için, belki DDR5 desteklidir 10. nesil işlemciler. DDR4 de tıkalı kalmamış olursun. Ayrıca uzun zamandır DDR5'lerin piyasaya sürülmesi bekleniyor onlarda çıktı zaten geçen sene. Onu da piyasaya sürmek için DDR4'lerin satılmasını bekliyorlar. Aynı kısır döngü, aynı para gözlülük.
Intel'in 10. nesil işlemcilerinin çoktan çıktığının, bu işlemcilerin DDR5 ile piyasaya sürülmesinin beklendiğinin ve mesajınızda yazdığınız diğer argümanların bir haber kaynağı var mı? İkna olmak isterim :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı