D drocco Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Aralık 2019 #1 Overclock hakkında hiçbir bilgisi olmayan birisi i5 9600K işlemciye overclock yapabilir mi?
maximus07 Megapat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 219 27 Aralık 2019 #21 Bendede aynı işlemci var. Bence bios vs hiç uğraşma. İntelin 9. Nesiller için o.c. aracı var,onu yükle kendisi bir miktar yapıyor Overclocking Software - Intel® Performance Maximizer Add a speed boost for gaming or maximize creativity with Intel® Performance Maximizer, a hyper-intelligent automated processor overclocking software. www.intel.com.tr Artı 0 Eksi
Bendede aynı işlemci var. Bence bios vs hiç uğraşma. İntelin 9. Nesiller için o.c. aracı var,onu yükle kendisi bir miktar yapıyor Overclocking Software - Intel® Performance Maximizer Add a speed boost for gaming or maximize creativity with Intel® Performance Maximizer, a hyper-intelligent automated processor overclocking software. www.intel.com.tr
KS KS D drocco Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Aralık 2019 #22 Dunyanin en iyi nicki dedi: Var fakat fazla voltaj veriyor ve anakartınızın ve işlemcinizin daha çabuk ölmesine sebebiyet veriyor. Yerinizde olsam yapmazdım. Genişletmek için tıkla... Peki bu sizin anlattığınız şekilde yaptığımız overclock işlemcinin ömrüyle oynar mı? Artı 0 Eksi
Dunyanin en iyi nicki dedi: Var fakat fazla voltaj veriyor ve anakartınızın ve işlemcinizin daha çabuk ölmesine sebebiyet veriyor. Yerinizde olsam yapmazdım. Genişletmek için tıkla... Peki bu sizin anlattığınız şekilde yaptığımız overclock işlemcinin ömrüyle oynar mı?
Dunyanin en iyi nicki Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 600 Çözümler 1 27 Aralık 2019 #23 drocco dedi: Peki bu sizin anlattığınız şekilde yaptığımız overclock işlemcinin ömrüyle oynar mı? Genişletmek için tıkla... İşlemciyle pek sıkıntı olmaz ama anakartın ömründe sıkıntı yaşarsınız. Artı 0 Eksi
drocco dedi: Peki bu sizin anlattığınız şekilde yaptığımız overclock işlemcinin ömrüyle oynar mı? Genişletmek için tıkla... İşlemciyle pek sıkıntı olmaz ama anakartın ömründe sıkıntı yaşarsınız.
KS KS D drocco Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Aralık 2019 #24 Dunyanin en iyi nicki dedi: İşlemciyle pek sıkıntı olmaz ama anakartın ömründe sıkıntı yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... Şuan benim işlem kaç GHz ile çalışıyor stok durumda Overclock olmadan? Dosya Ekleri Ek Açıklama 2019-12-27 235244.png 16,9 KB · Görüntüleme: 102 Artı 0 Eksi
Dunyanin en iyi nicki dedi: İşlemciyle pek sıkıntı olmaz ama anakartın ömründe sıkıntı yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... Şuan benim işlem kaç GHz ile çalışıyor stok durumda Overclock olmadan?
Dunyanin en iyi nicki Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 600 Çözümler 1 27 Aralık 2019 #25 Intel turbo boost ayarını aktifleştirdiyseniz 4.6 GHz değerini görebilir. Artı 0 Eksi
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 27 Aralık 2019 #26 @Shimada Sensei Bende 2600X'im ile 5.0 girmek istiyorum. Bu overclockun sonucunu merak ediyorum böyle şeyler heyecan yapıyor bende. Artı 0 Eksi
@Shimada Sensei Bende 2600X'im ile 5.0 girmek istiyorum. Bu overclockun sonucunu merak ediyorum böyle şeyler heyecan yapıyor bende.
Dunyanin en iyi nicki Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 600 Çözümler 1 27 Aralık 2019 #27 Lemi Galip dedi: @Shimada Sensei Bende 2600X'im ile 5.0 girmek istiyorum. BU overclockun sonucunu merak ediyorum böyle şeyler heyecan yapıyor bende. Genişletmek için tıkla... 2600x sadece 4.3 GHz görebiliyor Artı 0 Eksi
Lemi Galip dedi: @Shimada Sensei Bende 2600X'im ile 5.0 girmek istiyorum. BU overclockun sonucunu merak ediyorum böyle şeyler heyecan yapıyor bende. Genişletmek için tıkla... 2600x sadece 4.3 GHz görebiliyor
KS KS D drocco Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Aralık 2019 #28 Dunyanin en iyi nicki dedi: Intel turbo boost ayarını aktifleştirdiyseniz 4.6 GHz değerini görebilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl aktifleştiriyoruz onu? Artı 0 Eksi
Dunyanin en iyi nicki dedi: Intel turbo boost ayarını aktifleştirdiyseniz 4.6 GHz değerini görebilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl aktifleştiriyoruz onu?
Dunyanin en iyi nicki Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 600 Çözümler 1 27 Aralık 2019 #29 drocco dedi: Nasıl aktifleştiriyoruz onu? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz 3.7 GHz'yi geçtiğine göre zaten aktif durumda. Eğer overclock yapmak istiyorsanız korkmanızı gerektirecek bir durum yok. İşlemcinize zarar vermeniz çok düşük bir ihtimal. Artı 0 Eksi
drocco dedi: Nasıl aktifleştiriyoruz onu? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz 3.7 GHz'yi geçtiğine göre zaten aktif durumda. Eğer overclock yapmak istiyorsanız korkmanızı gerektirecek bir durum yok. İşlemcinize zarar vermeniz çok düşük bir ihtimal.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.217 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2019 #30 Lemi Galip dedi: @Shimada Sensei Bende 2600X'im ile 5.0 girmek istiyorum. Bu overclockun sonucunu merak ediyorum böyle şeyler heyecan yapıyor bende. Genişletmek için tıkla... Bende benim 1600'le 4.2 GHz görmek istiyorum ama olmuyor maalesef. 1.55V bile denedim bana mısın demedi işlemci. Artı 0 Eksi
Lemi Galip dedi: @Shimada Sensei Bende 2600X'im ile 5.0 girmek istiyorum. Bu overclockun sonucunu merak ediyorum böyle şeyler heyecan yapıyor bende. Genişletmek için tıkla... Bende benim 1600'le 4.2 GHz görmek istiyorum ama olmuyor maalesef. 1.55V bile denedim bana mısın demedi işlemci.