Crosfireköprüsü
Decapat
Hocam 8 bin tl lik oyun kasasında muhakkak GTX 1080 ayarında ekran kartı olması gerek olduğunu düşünüyorum zîra alacağınız fps'ler o paraya değmeyecek.
Hocam@HACKERY Ekran kartında uyum vs PCI express slotu ile olur her işlemci ile kullanabilirsin. Önerim ise şu sistem olur:
Toplam: 8080 TL. 480 GB bana yetmez diyorsan ise 1TB HDD ve 240GB SSD al. RTX 2070 1080'den daha iyi bir ekran kartı bu arada.
- Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 2070 ARMOR 8G
- Eki Görüntüle 359593
![]()
@ERAYERY Ekran kartında uyum vs PCI express slotu ile olur her işlemci ile kullanabilirsin. Önerim ise şu sistem olur:
Toplam: 8080 TL. 480 GB bana yetmez diyorsan ise 1TB HDD ve 240GB SSD al. RTX 2070 1080'den daha iyi bir ekran kartı bu arada.
- Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 2070 ARMOR 8G
![]()
![]()
Her kafadan ayrı bir ses çıkmaya başladı... Son önerimi yapıp konuyu takipten çıkacağım. O bütçeye 2070 çok rahat sığarken 1070 Ti veya 2060 almak saçmalıktan başka bir şey değil. Sırf tek çekirdek performansından 5-10 FPS alabilmek için 20-30 FPS'den vazgeçmeyin. İntel almakta hala kararlı isen seni tutmam.
2015 senesinde R7 240 ekran kartı aldım. 3 sene kullandım ve şu anda çöp halinde üstelik tüm bakımlarını düzenli yapmama rağmen. Arkadaşımın R9 serisi ekran kartı 2-3 sene kullanımdan sonra yandı. İşlemci konusunu bilmiyorum fakat AMD ömrü konusunda ben güvenemiyorum şahsi fikrim. Fiyat performans konusunda diyecek bir çözüm yok zaten 2 ay önce RX 570 aldım.Bu söylediğinize ait bir dayanağınız var mı? Merak ettim çünkü 4-5 sene amd kullanıp memnun kalmış kişiler gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.