Hanifi Dede
Hectopat

Daha fazla  

Evet sevgili Technopat ailesi. Bugün size gerçekten çok çekinerek bir soru soruyorum. İnşallah bir şeyleri bozmamışımdır ama, bugün kasanın haftalık temizliği için içini açtım,  elim bir parçaya değdi. Aman Allahım bu nedir alev alev elim yandı be hiç beklemiyordum ama yeşil içine aldığım MSI CrossFire X'in yanındaki mavi soğutucu gerçekten çok sıcaktı. Kesinlikle normal çalışma sıcaklığı olamaz diye düşündüm. Bu arada şunu da söylemeliyim ki; amatör seviyede 3DS MAX çalışıyorum, 8 -9 hatta daha uzun süre PC'im açık kalıyor. İşlemcinin üzerindeki gördüğünüz fan sistemi de 
 benim eserim. İntel i5 3.20 GHz'in stok soğutucusu çok kötüydü. Hem alüminyum olan kısmı da çok inceydi, ben de İşlemci renderını hem hızlı almak hem de ömrünü uzatmak evdeki eskileri değerlendireyim dedim. Fanlarını enerjisini kasaya bağlamadım, iki tane harici 12V adaptör ile sağlıyorum. Zaten render dışında sesten ötürü tüm fanları çalıştırmıyorum. Şu anda bir ekran kartım yok, belki ondandır. Aktif gözüken Intel HD Graphics 4600 (işlemcinin ki yani)

Şimdi sizden gelecek cevaba göre gene kendi eserim olan tam alüminyum soğutucuyu takacağım. Daha önce de kullanmıştım, çok güzel verim aldım, dediğim gibi yorumunuzu bekliyorum efenim.

Sistem

Şimdi sizden gelecek cevaba göre gene kendi eserim olan tam alüminyum soğutucuyu takacağım. Daha önce de kullanmıştım, çok güzel verim aldım, dediğim gibi yorumunuzu bekliyorum efenim.
Sistem
- MSI H97 PC Mate
 - i5 3.20GHz
 - HD Graphics 4600
 - 8 GB Fury 1600 MHz RAM
 - 350W Güç Kaynağı
 - 64 bit Windows 7 Ultimate

Son düzenleyen: Moderatör: