i7-10750H vs i7-10875H

Olumsuz yorumları çok, daha az performanslı ama daha kaliteli modeller alabilirsiniz.
Yukarıdaki modele bütçe yükseltebilirseniz çok ama çok memnun kalırsınız.

Eğer yükseltemem derseniz 3060'a çok yakın güçte olan bu modeli önerebilirim kasası MSI GL serisinden diye biliyorum yanılıyorsam @Dark Lord of the Sith @Radeon RX 5500M hocalarım düzeltir. SSD Crucial P5 yapılabilir.

Çok teşekkürler önerileriniz için. Aslında ben de 22.1'i almak isterim ama bütçeyi ne yazık ki arttıramıyorum. GameGaraj'ı da belki Türkiye genelinde daha yaygın olsa alabilirdim ama Ankara'da mağazaları ya da teknik servisleri yok diye biliyorum. Bu nedenle bu 2 modelden birisini alacağım, zaten çok uzun süreler oyun oynamadığım için sıkıntı olacağını da düşünmüyorum. Ama benim için en önemli olan sıkıntı olsa bile bilgisayarı tamir edecek bir servisin olması. Monster'ı bu nedenle seçtim.

Sanırım son kararım 10750H'lı olan modeli almak olacak. Bence kullanmayacağım bir özellik için fazladan 400 lira vermeme gerek yok.
 
Olumsuz yorumları çok ,daha az performanslı ama daha kaliteli modeller alabilirsiniz.
Yukarıda ki modele bütçe yükseltebilirseniz çok ama çok memnun kalırsınız.

Eğer yükseltemem derseniz 3060'a çok yakın güçte olan bu modeli önerebilirim kasası MSI GL serisinden diye biliyorum yanılıyorsam @Dark Lord of the Sith @Radeon RX 5500M hocalarım düzeltir. SSD Crucial P5 yapılabilir.
Evet GL65 Leopard hocam.
 
@jerrykerim dostumun da dediği gibi Control oyununda 3-4FPS ve 4-5 derece fark vardı. Belki daha güçlü bir oyunda FPS farkı biraz daha artar ama bu doğrultuda derece de biraz daha artabilir.
Ama aradaki fark bence çok değil çünkü ufak bir UV ile kapanabilecek bir fark.
Ama diyorsan ki ben UV ile uğraşmak istemiyorum ve fazla da para vermek istemiyorum o zaman senin için 10750H'ta yeterli olacaktır.
Ama şunu da göz önünde bulundur ikisi de serin çalışan işlemciler değiller. @sscyler
 
@jerrykerim, @Elassar

Özellikle ikinize çok teşekkür ederim, direkt aynı modellerin sahiplerinden görüşlerini almak çok değerli benim için. UV vs yapmakla uğraşmak istemiyorum, zaten çok da anladığım söylenemez. İkisinin de serin olmadığını biliyorum ama aralarından daha serin olanını seçmek bence benim ihtiyaçlarımı daha iyi karşılıyor.
 

Geri
Yukarı