Çözüldü i7 11800H ile RTX3070M darboğaz yapar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NecroBit

Megapat
Daha fazla  
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
M2 SSD 1TB Samsung
Ekran Kartı: RTX 3070 Laptop GPU
İşlemci: i7-11800H

Selamlar dostlar. Görseldeki değerlere göre sizce bir darboğaz sorunu söz konusu mu? Oyunda ekranı hızlıca hareket ettirdiğimde de yırtılmalar söz konusu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-01-08 005000.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-08 005000.png
    99,4 KB · Görüntüleme: 272
Çözüm
@NecroBit sorunu çözebildinmi hocam son durum nedir?
Çözüldü hocam düzeltmem gerekiyordu benim hatam. Garanti kapsamında anakart değişimi yapıldı. Şimdi hem eskisinden çok daha iyi sıcaklık değerleri alıyorum, hem sorun ortadan kalktı. Tek sorun fan sesi, o da sinek problem fazla rahatsız etmiyor. İlgine sağlık :)
Bu bahsettikleri sözde özellik (!), POCO X3 NFC model cep telefonundaki oto. Hz geçişleri (60-90-120) gibi saçma bir şey olmuş. Adamlara diyorum ben hep akıcı olsun isterim, 120Hz için aldım bu telefonu, beyefendi pil tasarrufu için bu olumlu bir özellik mişmişler falan. Kullanıcıları böyle saçma sapan şeylerle kısıtlamaları çok ilginç.

Bir huzur bulamamışın sen de. Ne türden bir günah işlediysen: O

Ayrıca her ne kadar dandik macun olursa olsun, ASUS gibi bir markadan ısınma probleminin çıkabileceği aklımın ucundan geçmezdi.

Vallahi bildiğim kadarıyla 6 defa servise yollanmışsa bir ürün değişim sağlanıyordu. Bu değişim safsatalarına hiç inanmıyorum ama hoş bir jest olurdu açıkçası.

Servis hakkında bilgim yok maalesef. Çok saçma BIOS dosyasını açıyorsun tepki vermiyor. Keşke ben BIOS güncellerken benimki de tepki vermeseydi :D

3 defa ürünüm değişti, hem de üs model ile. Ben 1660ti pavilion almıştım sonra 2060 verdiler sonra 3070 verdiler. Hepsi bozuldu :D 3070 i de sattım işte geldiği gibi.
Fiyat farkları ile birliktedir heralde? Mağduriyeti örtmek için ücretsiz vermemişlerdir?

Burda da youtube videosunu çektim. :D
Abonenim izlemiştim dostum. Halbüse ne umutlarla abone olmuştum. Sistem testleri, oyun testleri falan :/

Ama o özellik klavuzda yazıyordur. Benim yaşadığım sorun hiç bir yerde yazmıyor. Ürün direkt kusurlu.
Utanmadan lansmanında da ahım şahım bir haltmış gibi anlatmışlardı. Utanmadılarda. Millette alkışı bastı tabii. Ama çok çok saçma. Android kullanıcılarının en az yarısı özgür yapısından dolayı tercih ediyor zaten

Fiyat farkları ile birliktedir herhalde? Mağduriyeti örtmek için ücretsiz vermemişlerdir?

Abonenim izlemiştim dostum. Halbüse ne umutlarla abone olmuştum. Sistem testleri, oyun testleri falan :/

Ben dersimi aldım artık. Bende BIOS'tan muzdaribim benim cihazımda BIOS güncellemesiyle BIOS kilitleniyormuş haberim yoktu şimdi aynı senin gibi uğraşıyorum. Aslında uğraşmıyorum düşük FPS ile oyunları oynuyorum. Artık aldığım hiçbir laptopun BIOS'una ellemem. Laptop almam :D

Servis hakkında bilgim yok maalesef. Çok saçma BIOS dosyasını açıyorsun tepki vermiyor. Keşke ben BIOS güncellerken benimki de tepki vermeseydi :D
Meslek haayatımda (1 yıl yalnızca) kurum içi o kadar saçma olaylara şahit oldum ki. yıldım valla bu yıl herhangi bir yerde, herhangi bir işe gireceğim. Kendi işimin dışında mümkün mertebe

Valla o kadar param yok, dersler falan. Ama yakında harika bir seri çekmeyi düşünüyorum. Teknofeste araba yapıyoruz.
Tüm adımları anlata anlata bir seri çekmeyi düşünüyorum.
Teknofeste araba. Ne güzel, en azından bir uğraşın ve hedefin var. Aynen devam

Ben dersimi aldım artık. Bende BIOS'tan muzdaribim benim cihazımda BIOS güncellemesiyle BIOS kilitleniyormuş haberim yoktu şimdi aynı senin gibi uğraşıyorum. Aslında uğraşmıyorum düşük FPS ile oyunları oynuyorum. Artık aldığım hiçbir laptopun BIOS'una ellemem. Laptop almam :D
Nasıl yani, senin oyunlarda da mı FPS düşüşleri var BIOS güncellemesinden sonra?

Ücretsiz. 2 yıl sürdü ama değişimlerden ücret alınmadı (alınamaz anayasaya aykırı).
Hukuk bölümü öğrencisi değilsin sanki ama 2 yıllık Anayasa Hukuku bitirmiş gibi bir imajın var dostum.

Meslek haayatımda (1 yıl yalnızca) kurum içi o kadar saçma olaylara şahit oldum ki. Yıldım vallahi bu yıl herhangi bir yerde, herhangi bir işe gireceğim. Kendi işimin dışında mümkün mertebe.

TEKNOFEST'e araba. Ne güzel, en azından bir uğraşın ve hedefin var. Aynen devam.

Nasıl yani, senin oyunlarda da mı FPS düşüşleri var BIOS güncellemesinden sonra?

Evet hocam benimki Gigabyte'nin halt yemesinden sizin en azından BIOS kilidiniz yok dönüşü var. Ben BIOS'u güncelledikten sonra bitti olayım.

Boşuna Gigabyte almayın yazmıyor imzamda :)

Gigabyte'dan alt sürüm bios istedim onu bile atmadılar.

Evet hocam benimki Gigabyte'nin halt yemesinden sizin en azından BIOS kilidiniz yok dönüşü var. Ben BIOS'u güncelledikten sonra bitti olayım.

Boşuna Gigabyte almayın yazmıyor imzamda :)
Özellikleri beni etkileyince alttaki koca yazıya odağım azalmış, gözümü kör etmiş. Şimdi farkettim. Kötü olmuş. E bu performans düşüşü hakkındaki düşüncesi neymiş Mr. Gigabyte'ın?

Hukuk bölümü öğrencisi değilsin sanki ama 2 yıllık Anayasa Hukuku bitirmiş bir imajın var dostum.
2 yıl boyunca hakkım yenildi, kandırmaya çalıştılar beni. Eğitim hayatımın bir süresi bunlar yüzünden bilgisayarsız geçti (mühendislik okuyorum yani).
O yüzden seve seve anayasayı ezberledim. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı