Soğutucu tam oturmamış herhalde üstüne sucuk koysan pişer resmen 90 derece nedir?

Şimdi şöyle bir sorun var, biraz zorladım pervaneyi fakar 2 pimi oturtamıyorum, ana karta zarar veririm diye çok korkuyorum. Epey zorladım ''EPEY'' fakat hangi pimi takatsam karşısındaki pimler giremiyor.

yok, sistemi kuralı 1 gün oluyor , kurdum açtım windows 11 i kurdum kapandı açtım hop biostayım ve 90 derece .
Şimdi. Bu konudaki bütün mesajları boş ver çünkü nedense herkes saçmalıyor. Belli ki montajda hatalı yaptığın bir şeyler var. Çevrede montaj için destek alabileceğin deneyimli kimse yok mu?

Şimdi şöyle bir sorun var, biraz zorladım pervaneyi fakar 2 pimi oturtamıyorum, anakarta zarar veririm diye çok korkuyorum. Epey zorladım "epey" fakat hangi pimi takatsam karşısındaki pimler giremiyor.

Korkma bir şey olmaz kırmazsın soğtucular genellikle öyle sert olurlar zaten tüm gücünle bastır ortadan ikiye bölünecek değilya.

60 derece benim için çok okey bir ısı, eski PC de ağır yük altında 75 oluyordu. Eğer ki sorunumu çözecekse hemen alırım

Kasanıza uyumlu mu bir bakın isterseniz rastgele almayın.

Şimdi. Bu konudaki bütün mesajları boş ver çünkü nedense herkes saçmalıyor. Belli ki montajda hatalı yaptığın bir şeyler var. Çevrede montaj için destek alabileceğin deneyimli kimse yok mu?

Maalesef oturduğum semt, nasıl söylesem çok gelişmemiş ve bilgisine güvenebileceğim insanlar yok.

Korkma bir şey olmaz kırmazsın soğtucular genellikle öyle sert olurlar zaten tüm gücünle bastır ortadan ikiye bölünecek değilya.

Kasanıza uyumlu mu bir bakın isterseniz rastgele almayın.

Evet baktım uyumlu gözüküyor sitelerinde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…