i7 12700F açar açmaz 90 derece

Dostum attığın soğutucu piyasadaki en kötü AIO neredeyse. Sıvı soğutucu alcaksan Arctic LF II ya da Galahad alabilirsin. Piyasadaki diğer soğutucular bu 2 soğutucudan çok daha kötü.

Tamamdır önerini kaydettim, eğer varsa aklında başka bir pervane onuda listeme eklerim. Bir daha bi sistemi komple söküp takamyı deneyeyim ama hiç umudum yok :)
MSI CM /coreliquid/masterliquid v2 sakın alma.

Vallaha ben sıvı kule fark etmez almaya hazırım ama bana %100 çözüm budur diyebilir iseniz.

Sorun şu o iki pini oturtunca soldaki 2 pin çıkıyor. Epey zorladım fakat beceremiyorum :(

Bak Video'da oturmayan ayaklar komşu; çapraz oturmasa belki fark etmeyebilirdi. Ama komşu ayaklar oturmuyorsa boşluk illa oluşur.
Ayrıca oda sıcaklığı kasa havalandırması bunlarda etken. RAM'ları çıkarıp montajı tekrarlamanı öneririm. 4 pin oturunca fark edecektir.

Sallanan pinler oturmamış demektir. Baş parmağının içiyle pimi aşağıya bastırarak oturtman lazım. İnternetten işlemci soğutucu montajı videolarını izle. Technopat'ın da var.
Ana karta zarar vermekten korkuyorum, izledim videoları millet pıt pıt pıt pıt diye oturtuyo bi bana denk geldi heralde oturmayanı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı