i7 12700K sistem toplama

JUGGSWAGGER

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Aşağıdaki parçalardan oluşmak üzere PC toplamayı düşünüyorum, seçtiğim parçaların uyumluluğunda sorun yaşar mıyım? Şunun yerine şu parça olsa daha iyi olur şeklinde tavsiyelere de açığım.

Bütçe 50-55k civarı olacaktır.

Teşekkürler.

Hocam daha iyi sistemler var örnek

Merhaba,

Aşağıdaki parçalardan oluşmak üzere PC toplamayı düşünüyorum, seçtiğim parçaların uyumluluğunda sorun yaşar mıyım? Şunun yerine şu parça olsa daha iyi olur şeklinde tavsiyelere de açığım.

Bütçe 50-55k civarı olacaktır.

Teşekkürler.

O paraya 3060 GPU abes kaçmıs.

Hocam intel işlemcili tüm parçaların msi olmasını istiyorum görsellik benim için performans kadar önemli aslında. Benim belirttiğim parçaların uyumluluğuyla ilgili sorun yaşar mıyım? Birde işlemci soğutucu için abes demişsiniz yani daha düşük ölçekli mi bir şey bakmalıyım.

Hocam Intel işlemcili tüm parçaların MSI olmasını istiyorum görsellik benim için performans kadar önemli aslında. Benim belirttiğim parçaların uyumluluğuyla ilgili sorun yaşar mıyım? Bir de işlemci soğutucu için abes demişsiniz yani daha düşük ölçekli mi bir şey bakmalıyım.

İşlemci soğutucusu için değil GPU için söyledim. O paraya 3060'dan kat kat daha iyi GPU'lar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı