i7-13650hx sistemde Windows 11 kullanmalı mıyım?

rockkit

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. i7-13650hx 4070'li bir makinem var. İşletim sistemi konusunda kafamda soru işaretlerim var yardımcı olabilir misiniz?

Windows 11'in o gereksiz dünya bir saçma ( bana göre) uygulamaları vs bu yüzden tercih etmek istemiyorum onun yerine hafif editlenmiş bir Windows 10 kullanmak istiyorum. Bunun. Bana eksileri nelerdir? Aydınlatırsaniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hibrit işlemcinizden ötürü 11 çok daha iyidir. Debload yapmayı unutmayın.

Asus da driver konusunda sıkıntı çıkaracak gibi sadece 11 sekmesi var işletim sisteminde. İlla ki 11i kurdurucaklar gibi.

Bu defender onedrive felan. İşkence resmen. Ama pc nin performansından geri kalmayalım ne yapalım.

Asus da driver konusunda sıkıntı çıkaracak gibi sadece 11 sekmesi var işletim sisteminde. İlla ki 11i kurdurucaklar gibi.

Bu defender onedrive felan. İşkence resmen. Ama pc nin performansından geri kalmayalım ne yapalım.
OneDrive vs. bana göre de işkence ama 11'de rahatsız olunacak kadar karşılaşmadım.

OneDrive vs. bana göre de işkence ama 11'de rahatsız olunacak kadar karşılaşmadım.
Windows defender belasıyla nasıl baş ediyorsunuz hocam? Nette dünya bir yöntem var ama hiçbiri tam işe yaramıyor denediğim kadarıyla. Malum her şeyi de lisanslı kullanmak zor günümüzde.

Windows defender belasıyla nasıl baş ediyorsunuz hocam? Nette dünya bir yöntem var ama hiçbiri tam işe yaramıyor denediğim kadarıyla. Malum her şeyi de lisanslı kullanmak zor günümüzde.
Nasıl yani? Daha önce hiç Windows defender ile birşey yaşamadım.

Ben lisanlı birşey kullanmıyorum onu söyleyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı