MoonWalkernn
Femtopat
Daha fazla
3 hafta önce QP Bilişim'den bir bilgisayar toplamıştım. Dün Red Dead Redemption oynarken Görev Yöneticisi'ni açıp işlemci kaç GHz de çalışıyor bakmak istedim. 2. ekranda 5 dakika Görev Yöneticisi'ni açık bıraktım ve işlemci 4.95 GHz geçmedi. Herhalde sıcaklıktan dolayıdır deyip yarın termal macunu değiştirip bakarım dedim. Sonraki gün termal macunu değiştirip tekrar baktığımda işlemci kullanımı %60 seviyesinde 73-80 dereceyi görüyor hatta anlık 80 dereceyi de geçiyor.
Kullandığım sıvı soğutucu Corsair H150, kullandığım termal macun Thermaltake TG-30. internetten araştırdığımda sürekli karşıma undervolt işlemi yapanlar çıkıyor. Cinebench testini başlattığımda da 96 dereceyi görüyor. Sıvı soğutucumda ya da kullandığım termal macunda sıkıntı olabilir mi? Yoksa bu işlemci için sıcaklıklar normal mi? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Kullandığım sıvı soğutucu Corsair H150, kullandığım termal macun Thermaltake TG-30. internetten araştırdığımda sürekli karşıma undervolt işlemi yapanlar çıkıyor. Cinebench testini başlattığımda da 96 dereceyi görüyor. Sıvı soğutucumda ya da kullandığım termal macunda sıkıntı olabilir mi? Yoksa bu işlemci için sıcaklıklar normal mi? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: