i7-14700K RTX 4070 Ti sistem nasıldır?

Sizce bu sistem iyi mi? Nelerı ekleyip neleri çıkartmalıyım? Toplam bütçem 80 bin TL 8K monitör için ayırdım kasa için 72 bin TL bütçem var bu sistemi İncehesap sitesinden topladım sizce güvenilir mi?

Hocam ilk olarak 14700k seçmişsiniz, 7800x3D de seçebilirsiniz o biraz keyfi. Anakart olarak o paraya ROG yok mudu ya :D. Fakat yine de iyi bir anakart. 4070 Ti super çıkmaya yakınken ben 2 hafta beklemenizi söylüyorum. Şu an alacaksanız 4070 Super alın benzer performans veriyorlar diye duydum. 3. seçenek olarak da az daha ekleyip 7900XTX alabilirsiniz. SSD yakışmamış böyle bir sisteme ben direkt 980 Pro alırdım böyle bir sisteme. Soğutucu olarak da Arctic 360 öneririm fakat Gamepower nasıl bilmiyorum. RAM ve Kasa aşırı önemli değil o biraz sizin isteğiniz.

Kısacası Ekran kartı şu an bence kesinlikle almayın, 2 hafta bekleyip 4070 Ti super alın. Onun dışında SSD kesinlikle 980 Pro benzeri bir şey alın. Diğerleri çok önemli değil.

4070 Ti daha iyi senin kafa bayağı güzel he bana da lazım.

4080 önermişim. Daha önerdiğime bile bakmamış bot.
Modlar bu adamları temizlemediğiniz her dakika burası çöküyor bilginize he.

Banlanacaksak banlanalım hiç derdim değil. Temizlemiyorsunuz buraları hiç.

Banlanacaksak banlanalım hiç derdim değil. Temizlemiyorsunuz buraları hiç.

Hocam boşuna neden kavga ediyorsunuz? Ha Intel ha AMD siz mi alıyorsunuz :D. Adam 14700k alsa da 7800x3D alsa değişen bir şey olmayacak sizin sandığınız kadar.

Hocam boşuna neden kavga ediyorsunuz? Ha Intel ha AMD'siz mi alıyorsunuz :D. Adam 14700k alsa da 7800x3D alsa değişen bir şey olmayacak sizin sandığınız kadar.

Intel'deki upgrade darlığı mı desem. 8000 serisinin yaklaşması mı desem, performans farkı mı desem...
Hadi işlemciyi geçtim. Gamepower sıvı soğutma var.
Hadi onu da geçtim. SSD'de sıkıntılı.

Intel'deki upgrade darlığı mı desem. 8000 serisinin yaklaşması mı desem, performans farkı mı desem...

Her iki işlemci arasında deve de kulak bir fark yok hocam. Her ikisi de oyun için gayet güzel götüren işlemciler. Bence de Intel tercih etsin. 7800x3D alana bir şey diyemem. Dediğim gibi her ikisi de iyi iş görür.

Hocam herkes 1 yılda bir güncellemiyor ki sistemini? Ki bu fiyatta bir sistem alıyor olsam en az 5 yıl kullanmak isterim. 8000 Serisi çıkınca 7800x3D'mi 8800x3D yapmam ben şahsen. Çok takmayın. SSD ve Soğutucu zaten kötü onda sıkıntı yok. Sadece işlemci konusunda bu kadar takıntılı olmanızı anlamıyorum.

Hocam herkes 1 yılda bir güncellemiyor ki sistemini? Ki bu fiyatta bir sistem alıyor olsam en az 5 yıl kullanmak isterim. 8000 serisi çıkınca 7800x3D'mi 8800x3D yapmam ben şahsen. Çok takmayın. SSD ve soğutucu zaten kötü onda sıkıntı yok. Sadece işlemci konusunda bu kadar takıntılı olmanızı anlamıyorum.

Takıntılı olmamın sebebi şu; 8000 serisi çıkınca 7000 serisinin fiyatları düşecek, düşünce de ben neden buna bu kadar para verdim diye sorgularsınız.
8000 serisinin DDR5 sistemler için daha da optimize olacağını düşünürsek, bence dediğim gayet mantıklı.
Ayrıca işlemciler yük altına sokuldukça performansı kademeli olarak düşecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı