Hocam merhaba bu size son sorum merak etmeyin daha fazla size soru sorup canınızı sıkmayacağım artık kusura bakmayın
.VGA kablosu bulabildim evin bir köşesinde. Ekran kartını çıkarttım, çıkartırken şunu fark ettim normalde ekran kartını takarken çentik çıtlıyor ya onu tornavida ile ittirip öyle çıkartmak gerekiyor. Ben de herhangi bir ittiremeye gerek kalmadan ekran kartı çıktı. Oranın kırılmış olduğunu fark ettim. Acaba temassızlık yüzünden mi bu sorun geliyordu başıma. Arada sırada karşıma çıkan mor, turuncu ekranlar sonra siyaha dönme komple no signal(genelde direk no signal ekran oluyor)bundan mı kaynaklanıyordu acaba. Şu an onboard çalışıyor, ekran kartı yok yani. Umarım sorun dediğim sebeptendir. Bir daha karşılaşmam inşallah onboard durumdayken.
Onboard durumda neler yapabilirim. Normal PDF'lerden dersimi çalışıp, internetten video dizi izleyebilir miyim? Dediğim sebepten kaynaklıysa uzun bir süre bu şekilde kullanmayı düşünüyorum. Oyun oynamam artık herhalde ağustos Eylül aylarına kadar. Tabi sisteme herhangi bir zararı olmayacaksa böyle yapmayı düşünüyorum.
Bu zamana kadar sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkürler.