Maalesef bilemiyorum ekran kartını denenmiş videoları var ama sizin dediğiniz gibi bir durum söz konusu değil.Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı 11266-14-20G tam ismi bu. Sıkıntı nerede?
Maalesef bilemiyorum ekran kartını denenmiş videoları var ama sizin dediğiniz gibi bir durum söz konusu değil.Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı 11266-14-20G tam ismi bu. Sıkıntı nerede?
Maalesef bilemiyorum ekran kartını denenmiş videoları var ama sizin dediğiniz gibi bir durum söz konusu değil.
BIOS girip Hyper-Threading ozelligini kapatiniz. Bu özellik yeni oyunlarda genellikle FPS artisi yaparken CS GO gibi tek cekirdege yüklenen oyunlarda FPS düşüsü yapmakta. Bilgisayariniz islemciyi kullanan virus programi vs varsa kapatiniz. Oyun icinde MSI Afterburner ile sicakliklari kontrol ediniz.Sistem
İ7 2600 işlemci
RX 570 Sapphire Ekran kartı
Anakart Gigabyte DDR3 (daha fazla özelliğine bakamadım)
4x2 GB RAM 1333MHZ
Hocam önerebileceğin temiz sorunsuz bir PSU var mı kesin al diyebileceğiniz?Yeterli ama kronik olarak sorunlu bir PSU.
Sizin öneriniz nedir? Birde diğer sorum hakkında bilginiz varmı?O bütçeye daha iyi PSU alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.