i7-2630QM sistem donup kalıyor

Pari93

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB ram 1333 mhz
SSD veya HDD modeli
270 gb ssd
Ekran kartı
Dell inc 0HVRTT
Anakart
dell inc 0A3 felan galiba
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz 2.00 G
Bilgisayarımla dolanırken birdenbire donuyor mouse ışığı klavye ışığı kulaklık vs. her şey açık fan falan ben ne olduğunu anlamıyorum öyle kalıyor ekranda görüntü nerede donduysa orada sabit kalıyor. Bu olduktan sonra bilgisayarda böyle 5 saniyeliğine falan nasıl deyim 0 FPS oluyor hemen geri akıcılığına devam ediyor. Bir de bugün PC'ye RAM taktım ama ondan önce de oluyordu taktığım gün olması tesadüf diye tahmin ediyorum ve uyumlu taktım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    12,5 KB · Görüntüleme: 48
Disk sağlığı yerinde mi? Onu test edelim. Onun dışında arka planda çalışan bir zararlı yazılım olabilir. Onun için de malwarebytes ya da Kaspersky forumun milli çözümlerindendir.
nereden test edeceğiz ve pc daha formata gideli 1 ay oluyor ondan önce böyle birşey yoktu ve program kullanmadan halledebilirsek çok güzel olur ve laptop

nereden test edeceğiz ve pc daha formata gideli 1 ay oluyor ondan önce böyle birşey yoktu ve program kullanmadan halledebilirsek çok güzel olur ve laptop
Sorun formattan sonra oldu yani. Disk sağlığını HD Tune gibi programlar kullanarak öğrenebilirsin. Yine de bir virus taraması şart olacak sanırım.
Program kullanmaktan çekinmeyin.

Sorun formattan sonra oldu yani. Disk sağlığını HD Tune gibi programlar kullanarak öğrenebilirsin. Yine de bir virus taraması şart olacak sanırım.
Program kullanmaktan çekinmeyin.
ben avast antivürüs falan cracklemiştim ondan virüs girmişti güzel bir uygulama ne önerirsiniz ve evet formattan sonra oldu

1659218933243.png

durum bu

Son düzenleme:
ben avast antivürüs falan cracklemiştim ondan virüs girmişti güzel bir uygulama ne önerirsiniz ve evet formattan sonra oldu
Avast'tan kaçının. Mümkün olduğunca bedava uygulamaları kullanın.
Onun dışında Kaspersky milli önerimizdir. Ve Malwarebytes.

O mesajda olası virüs için öneri vermiştim. SSD sağlığı için SSD'nin kendi yazılımı daha iyi fikir verir.
anladım sizce bu sorunun kaynağı nedir ? yazılımsalmı donalımsalmı

ve kendisi durup dururken 0 fps olmuyor ilk ekran donuyor ben bekliyorum biraz pc nin tuşundan kapatıp açıyorum o zaman baya b 5 6 saniye boyunca 0 1 fps felan öyle olup hemen düzeliyor ve bu sık olmaya başladı bunu çözmem gerekiyor

Anladım sizce bu sorunun kaynağı nedir? Yazılımsalmı donalımsal mı?
Şu an bir şey söyleyemem. Fakat bu virüs bulaştırma işi formattan sonra olduysa yazılımsal olma ihtimalini daha yüksek tutabilirim. Ya da ikisi de sorunlu olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı