i7 3770 70 dereceden sonra takılmalar

Onurdgn08

Centipat
İşlemcim 70 derecede kasmaya başlıyor. Kendi orijinal soğutucusu var. Intel i7 3, 4 GHz hızında, ekran kartım 4 GB AMD Radeon, RAM 8 GB. Termal macunu yeni ve güzelce sürdüm, temizlik her şeyi tam. Bazen aşırı ısınmadan kendini kapatıyor. Sizce bu Intel fanı yeterli mi, kasma sorunu fandan kaynaklanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcim 70 derecede kasmaya başlıyor. Kendi orijinal soğutucusu var. Intel i7 3, 4 GHz hızında, ekran kartım 4 GB AMD Radeon, RAM 8 GB. Termal macunu yeni ve güzelce sürdüm, temizlik her şeyi tam. Bazen aşırı ısınmadan kendini kapatıyor. Sizce bu Intel fanı yeterli mi, kasma sorunu fandan kaynaklanır mı?
70 derecede pc kendini kapatmaz msi afterburner indirip oyuna girip pc kapanmadan önce gözüken son sicaklik degerini bizimle paylasin veya arkadasin dedigi programdan stres testine sokup sicaklik degerlerini bizimle paylasin

70 derecede kendini kapatmaz, Prime95 ile 15 dakika stres testi yapıp ulaştığı maksimum dereceyi belirtin.

İşemcim Prime95 test sonucu 104 dereceyi gördü.
70 derecede pc kendini kapatmaz msi afterburner indirip oyuna girip pc kapanmadan önce gözüken son sicaklik degerini bizimle paylasin veya arkadasin dedigi programdan stres testine sokup sicaklik degerlerini bizimle paylasin
Bilgisayar kapanırken 105 derecede kapanıyor, ancak 75 80 derecede oyun kasıyor ve işlemci, turbo moda alsam bile yavaş çalışıyor.

Fanı yerine tam oturtmadığınızı düşünüyorum, fanla o sıcaklık değerlerine ulaşmak çok zor. Pinleri kontrol edin ve kasanın kapağı açık bir şekilde tekrar deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı