i7 3770K sistem yükselterek kullanılmalı mı?

Oynayacağın oyuna da bağlı. LOL, CS:GO, Valorant gibi oyunlarsa iş kolay.
oynayacağım oyunlar cs go valorant dediğim gibi ama aynı zamanda yayın yapmam gerek
Bütçe durumuna göre seçenekler değişir. Benim tercihim 650-700W kaliteli bir PSU ve ileride kullanabileceğiniz ekran kartı upgrade yapar kullanırım. Yayını GPU'ya işletirim. Üst postta R5 3600 işlemciye 2400 MHz RAM öneren arkadaşın bilgisinden şüphe duyarım.

Bende öyle düşündüm zaten fakat sizce hangi GPU bana yeterli olur bir düşünceniz var mı? PSU çözülür bir türlü alırımda ekran kartı çok önemli gerçekten yayınıda sıkıntısız bir şekilde verebilmeliyim.

oynayacağım oyunlar cs go valorant dediğim gibi ama aynı zamanda yayın yapmam gerek

Bende öyle düşündüm zaten fakat sizce hangi GPU bana yeterli olur bir düşünceniz var mı? PSU çözülür bir türlü alırımda ekran kartı çok önemli gerçekten yayınıda sıkıntısız bir şekilde verebilmeliyim.
Bütçen nedir? 1060-1070 olabilir.

İleriye yönelik olarak bütçeye uygun GPU seçmeniz faydanıza. Arkadaş 1060-1070 önermiş fakat o kartlara bu saatten sonra yatırım yapılmaz.

İleriye yönelik olarak bütçeye uygun GPU seçmeniz faydanıza. Arkadaş 1060-1070 önermiş fakat o kartlara bu saatten sonra yatırım yapılmaz.
Onun üst segmenti de darboğaz yapacaktır. Monitör tahminen 1080P'dir yani bu yüzden maksimum 1070 önerdim.

kredi çekip bi ryzen 5 3600x rtx 2080 16 ram falan alsam ddr 4 nasıl olur hesapladımda 15 e falan kapatıyorum krediyi ödeyebileceğimi bilsem yayınlarla falan düşünmem direk alırım ama birazda korkuyorum açıkçası eskiden yapıyordum ben şuan nasıl olur bilmiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı