Çözüldü i7-4712MQ GT 840M GTA V düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wen SN

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp Victus 16
Sistem: Fedora 41 & Windows 11
İşlemci: Intel 13. Nesil i7-13700H
Ekran Kartı: Nvidia RTX 4060 120W
Depolama: 1 TB M2 SSD
Ram: 32GB DDR5
Meslek
Öğrenci | Dijital Oyun Tasarımı
Arkadaşlar merhaba, ben bilgisayarımla GTA V oynarken yüksek ayarlarda 30 FPS alıyorum ve kasmalar oluyor. Ayarları düşüğe çektiğim zaman ise FPS bir miktar artıyor ama kasmalar düzelmiyor.

Bilgisayarımın özellikleri şöyle:
Windows 10 Home
Intel i7 4712MQ 2.30 GHz (güç tasarrufu kapalı. Turbo açık olduğu için 3.30 GHz)
NVIDIA GT 840M 2 GB ekran kartı.
8 GB DDR 3 1600 Hz RAM.
240 GB SSD + 1 TB HDD (GTA V'e Windows SSD'ye kurulu)
Casper'ın hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığım anakartı.
720P 15.6 inç ekran.
PC: Casper Nirvana CSD.
Sorunu düzeltmek için ne yapmalıyım? PC'ye yeni format attım, termal macunları yeniledim, ısınma problemi yok.
Ve PC'ye 8 ya da 4 GB RAM takviyesi ve RX 560 ya da RX 460 ekran kartı almayı düşünüyorum (eGPU)
Darboğaz olur mu ve ilk önce hangisini yapmalıyım? Soru biraz uzun oldu kusura bakmayın :)

Son düzenleme:
Çözüm
Sisteminiz yeterli olmadığındandır muhtemelen. Yüksek sıcaklıklara bağlı bir sorun yaşamıyorsanız sistem yetersizliğinden gibi duruyor.
Sisteminiz yeterli olmadığındandır muhtemelen. Yüksek sıcaklıklara bağlı bir sorun yaşamıyorsanız sistem yetersizliğinden gibi duruyor.
Aslında önceden açtığım bir konuda sistemin GTA V için gayet yeterli olduğunu söylemişlerdi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı