i7 4790 100 Dereceye Kadar Isınması

Evet Bende Isıdan Dolayı işlemci frekanslarını düşürüp darboğaz oluyor diye düşünüyorum iyi bir soğutucu ile sorunu kökünden çözebilirsiniz ya bide ortalama olarak bizdede farklı birşey yok fakat donanım parçalarınızı iyi daha iyi bir kablo sistemi yapabilirsin yeni fan ile kasadaki cevher ortaya çıkartabilirsiniz ( Afilli ) :D
 
Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum hepinize kıymetli yorumlarınız için ben fan takma işinde pek iyi değilim klasik bilgisayarcılarda bu bahsettiğiniz fanlardan bulunuyor mu ?
 
-Bulunmayabilir kule tipi fan . Bence beğendiniz bir fanı internetten alın Bir tanıdığınız veya güvendiğiniz bir bilgisayarcıya yaptırın işinin ehli olan kişi çok rahat yapar. Ve dediğim gibi güzel bir kablo düzeni kasaya çok yarar pişman olmazsınız
 
Burada bi cok insan kule tipi sogutucu demis bence yaniliyorlar. Overclock yapilamayan bir islemci icin sogutucu masrafina girmek bence cok mantiksiz. Stok sogutucu gayet yeterli. Bence ona vericegin parayi kasaya ver. Kasan cok kotu durumda. Tek fan var ve cok dar kasan. Kablolamada berbat. Bence kasayi degiştirmek yeterli gelicektir. Kule tipi sogutucu almaktan daha mantikli bir yatirim olacagini dusunuyorum.
Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum hepinize kıymetli yorumlarınız için ben fan takma işinde pek iyi değilim klasik bilgisayarcılarda bu bahsettiğiniz fanlardan bulunuyor mu ?
 
Alacağım kasayı en azından 3 yıl kullanmak isterim bütçesi 300 ve aşağısı olabilir.
Hocam kasalara cok hakim degilim ve kasa birazda zevk meselesidir. O yüzden direk bir sey önermek istemiyorum. Hepsiburada gibi sitelerden bakin begenin. Fan miktarina dikkat edin. Kasa onu USB sayilarina dikkat edin çok cabuk bozuluyorlar. Rahatça kablolama yapabileceginiz bir kasa olsun.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı