i7 4790 GT 730 sistem Rust için yeterli mi?

R3 3200U 8GB ram ve vega 3 ile en düşük ayarlarda 768p de 35 FPS oynadım optimizasyonu eskisi kadar kötü değil bir dene şansını. Ayrıca vega 3 2GB rami kendisine ayırıyor yani 6GB ram oyuna kalıyordu.

PC Casper yüksek ihtimal hazır PC kurbanısın işlemcin çok iyi ama ekran kartın çok kötü GT730 la oynarken 30 FPS ile zevk almazsın bütçen varsa değiştir.

Ben bu sistemi topladim, butcem az kaldi. Sonda bende ekran kartsiz kalmamak için GT730 aldim. GT730'la Rust'ta kaç FPS alabilirim? Sorum bu, yüksek ekran kartina şu anlik bütçem hic yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu sistemi topladim, butcem az kaldi. Sonda bende ekran kartsiz kalmamak için GT730 aldim. GT730'la Rust'ta kaç FPS alabilirim? Sorum bu, yüksek ekran kartina şu anlik bütçem hic yok.

720P en düşük ayarlarda 40 FPS ama o görüntü kalitesinde pek zevk almazsın yine de oynamak istersen açar bu videodaki gibi performansı

yR3 3200U 8GB ram ve vega 3 ile en düşük ayarlarda 768p de 35 FPS oynadım optimizasyonu eskisi kadar kötü değil bir dene şansını. Ayrıca vega 3 2GB rami kendisine ayırıyor yani 6GB ram oyuna kalıyordu.
[/QUOTE]
Şansimi denicem ama önceden bi nasil olcak gibi dusunuyorum işlemcim gercekten fazlasiyla üst ekran kartina gore cogu oyunda minimum ekran kartini bile tutmamasina ragmen ram ve islemccinin yuksekligi dolduruyor sanirim
720P en düşük ayarlarda 40 FPS ama o görüntü kalitesinde pek zevk almazsın yine de oynamak istersen açar bu videodaki gibi performansı
İşlemcim ve ramim çok iyi hiç mi etkisi olmaz en. Azindan 1920x1080p low da oynayamazmiyim

Şansimi denicem ama önceden bi nasil olcak gibi dusunuyorum işlemcim gercekten fazlasiyla üst ekran kartina gore cogu oyunda minimum ekran kartini bile tutmamasina ragmen ram ve islemccinin yuksekligi dolduruyor sanirim

İşlemcim ve ramim çok iyi hiç mi etkisi olmaz en. Azindan 1920x1080p low da oynayamazmiyim

İşlemcin çok iyi değil hatta oyun için minimal düzeyde bence.

Kusura b
İşlemcin çok iyi değil hatta oyun için minimal düzeyde bence.
Hic kusura bakma ama senin işlemcin de benimkinden yüksek değil nerdeyse aynı rust için testlerde benim işlemcim maximum ayarda highda oynatabilcek düzeyde bi işlemci oldugu gözüküyor bilgisayardan anlamayanlar gelmiş bilmiş bilmiş yorum yapiyir

720 p sanirim bana yeter 1080 p kaldirsa iyi olurdu ama acaba ekran kartı degistirmeden bunu başarabilirmiyim ramden ekran kartina paylaşma yibi bişeyler duymuşdum tam olarak bilmiyorum ama onun gibi bişe ile oynanir mi 1080 p de

Son düzenleme:
Kusura b

Hic kusura bakma ama senin işlemcin de benimkinden yüksek değil nerdeyse aynı rust için testlerde benim işlemcim maximum ayarda highda oynatabilcek düzeyde bi işlemci oldugu gözüküyor bilgisayardan anlamayanlar gelmiş bilmiş bilmiş yorum yapiyir

720 p sanirim bana yeter 1080 p kaldirsa iyi olurdu ama acaba ekran kartı degistirmeden bunu başarabilirmiyim ramden ekran kartina paylaşma yibi bişeyler duymuşdum tam olarak bilmiyorum ama onun gibi bişe ile oynanir mi 1080 p de
Senin sorunun ekran kartının belleği değil işlem gücü. Uğraşma hiç. Kur oyunu her şeyi en düşüğe al hatta 720p altına çek. Sonra yukarı doğru yükselt. Tamam bu grafik ve fps bana yeter dediğin yerde dur oyununa bak.

Kusura b

Güzel insan, ben burada senin sistemini kötülemek için bir yorumda bulunmadım. İşlemcinin oyuna göre çok üst düzey olduğunu söylemişsin ancak en iyi işlemci bile bu oyunda yetersiz kalıyor. Ayrıca kendi işlemcin ile benimkini kıyaslamana akıl sır erdiremedim açıkçası. Ek olarak ben burada senin işlemcine ya da sistemine kötü bir şey söylediğimi göremedim. Oyun optimizasyon olarak kötü olduğu için bu işlemcilerin bile yetersiz kalacağını anlatmaya çalıştım. Tabi yazıyı nerenle okuduğunu bilemiyorum. Bana cevap vermek istersen öncelikle üslubunu düzelt ki seni muhatap alabileyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı