i7 4790K Sistem Yükseltme Önerisi

wiibox

Kilopat
Daha fazla  
Hali hazırda bulunan sistemi güncellemek gerekli mi değil mi sizlere bir danışmak istedim. Şöyle ki benim oyun vs. ile işi olan biri değilim sadece uçuş simulasyonu ile ilgileniyorum o kadar. Onun dışında sadece iş amaçlı kullanıyorum. Güncellemek içinde zamanın doğru olup olmadığı konusunda kararsızım. Haliyle ülkede durumlar ve kur değerleri ortada. O yüzden sizce aşağıda yazdığım sistemim beni rahat bir şekilde 1-2 sene daha idare eder mi? Yoksa yavaş yavaş değiştirmek gerek mi? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, hayırlı forumlar.

Donanım Özellikleri
  • Anakart: Asus Z97-Deluxe(NFC&WiFİ)
  • İşlemci: İntel i7-4790k
  • RAM: G.Skill RipjawsX Blue 1600 MHz 32GB
  • Ekran Kartı: ASUS ROG Strix GTX 1080
  • İşlemci Soğutma: Corsair H110i GTX

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben burda değiştirilmesi gereken birşey görmüyorum. Sistemin gayet güçlü. Ama yok değiştiricem diye tutturuyorsan öneri verilir.

Ryzen 1600
B350 Anakart
16 Gb 3200 Mhz Ram
250 GB SSD ( yoksa )

Sistemin oldukça güçlü ve yeterli, kesinlikle güncelleme yapmaman lazım. Sana getiren çok zarar getirir güncelleme yaparsan. Türkiye para kolay kazanılmıyor, paranızın değerini bilin, çar çur etmeyin derim.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler güzel yorumlarınız için bu şekilde devam edecem gittiği yere kadar götürsün madem öyle değiştirmenin bir manası yok,

SSD al gerisini düşünme. Değişecek bir şey yok. ;)
ssd var sistemde windows için " Samsung 512GB 960 PRO m.2 " kullanıyorum bi tanede 1TB " Crucial 1TB MX200 " var

Maşallah. :)
İyi günlerde kullanın. Kasa neydi bu arada? Bu canavar neyin içinde yatıyor merak ettim doğrusu. :)

Teşekkürler, Kasa AEROCOOL STRIKE X-ST BLACK EDITION yaklaşık 5 sene oldu alalı bu 3.sistemi barındırışı çok şükür bu güne kadar hiç üzmedi, değiştirmeyi düşünmediğim tek parça o zaten ekonomik ömrünü tamamlayana kadar kullanmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı