Ben DDR4 3600 MHz olarak hesapladım.
Arkadaş bütün sistemi satıcağı için DDR4 ana kartta geçelim değil mi?
Pardon hocam ben elindekilerini satacağı fiyat için yazdınız sandım. Özür dilerim hocam.
Ben DDR4 3600 MHz olarak hesapladım.
Arkadaş bütün sistemi satıcağı için DDR4 ana kartta geçelim değil mi?
Eğer para ayırabilirseniz Ryzen ya da İntel 10. nesile geçebilirsiniz.Mevcut ekran kartım nitro + rx 470. Bunda kalmayı düşünüyorum. Sadece ram işlemci anakart üçlüsünü değiştirmek istiyorum. diğer bileşenlerin hepsi mevcut
hocam piyasa zaten düzgün olsa tüm işlemci fiyatlarında düşüş olur diye düşünüyorum. her işlemci fiyatı artıyor bu 2. ele de yansıyorBu işlemcinin normal piyasa fiyatı en fazla bence 300-400 arası, ama malum piyasa çok kötü olduğu için 1000 TL'ye kadar satanlar var maalesefki.
sadece işlemci anakart ram üçlüsünü değiştireceğim hocam. kendim bir hesaplama yaparak benim 3 lüyü 2100 tl gibi bir fiyattan koydum. alacağım r5 2600 için yetiyor
teşekkür ederim attıgınız linkleri referans alacağım. kendi sistemimi şu an ilana koydum, bakalım.CPU
![]()
Amd Ryzen 5 2600 Six-Core Processor İşlemci AM4 3.9 GHZ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Amd Ryzen 5 2600 3.40/3.90ghz 16mb Am4 Işlemci 65w yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
RAM
![]()
G.Skill Ripjaws V F4-3600C18D-16GVK 16 GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL18 Ram Fiyatları ve Özellikleri
G.Skill Ripjaws V F4-3600C18D-16GVK 16 GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL18 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Motherboard
Teşekkür ederim attıgınız linkleri referans alacağım. Kendi sistemimi şu an ilana koydum, bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.