i7 4790K ve ASUS STRIX GTX 970

Erva Çankaya

Hectopat
Yer
Beyoğlu,İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu sistemi şubat veya mart aylarında almayı planlıyorum.
Önerileriniz nelerdir ?
Ekstradan birde Cooler Master Seidon 120v sıvı soğutucu kullanacağım.

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet güzel. Ama harddisk olarak Seagate öneririm. Anakart msi z97 gaming serisinden 5 yada 7 olabilir. Bütçe yi belirtirseniz size yardımcı olabilirim. Gtx 970 için msi tavsiye ederim. Twin Frozer V (5) sogutmasi çok iyi. Bu arada sadece oyun için mi ?

Sistem gayet güzel. Ama harddisk olarak Seagate öneririm. Anakart msi z97 gaming serisinden 5 yada 7 olabilir. Bütçe yi belirtirseniz size yardımcı olabilirim. Gtx 970 için msi tavsiye ederim. Twin Frozer V (5) sogutmasi çok iyi. Bu arada sadece oyun için mi ?
Açıkçası Asusa karşı bi sempatim var. Telefonu bile Zenfone kullanıyorum. Msi'ın laptop faciasından sonra pek güvenemiyorum.
Bütçem 5 ile 5,5 arası.

- Ramlerinizi Gskill veya Corsair yapın.
- Anakartınızı Z97 Gaming 5 veya 7 yapın. Yinede seçim sizin. Fazla para vermişsiniz anakarta.
- Ekran kartınızı Gigabyte GTX970 yapın. Coil Whine sorunu ve Asus'tan daha iyi soğutmaya sahip.
TeknoBiyotik: Gigabyte GTX970 GAMING G1 4GB 256Bit GDDR5 16X Ekran Kartı (THE CREW, FAR CRY 4, ASSASSIN’S CREED UNITY OYUN HEDİYELİ ! ) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri
- Açıkçası Gskill Ripjaws düşünüyordum ama ramler mavi olduğundan bende anakartta sırıtacağını düşündüm.
- Gigabyte ekran kartını aşırı büyük yapmış bilemiyorum belki Asusdan iyi soğutuyordur ama kasada hantal kalmasını istemem açıkçası.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı