Öncekikle kusura bakmayın konuyu yanlış yere açtığım için yetkilerim kısıtlandı sizlere cevap veremedim.
@Melih Seçgin ve
@AlphaOMG yardımlarınız için çok teşekkürler fakat.Z97 Gaming 5 benim için pahalı bir kart.Msı Z87-G45 Gaming Anakartı almayı düşünüyorum ben,bunun bir sakıncası var mıdır performans olarak?. Sağdan soldan az da olsa para bakımından kısmalıyım,fazlaya kaçamam.İntel 4790 K yerine i-7 3770K alsam ne zararım olur ? 4790K da 4 çekirdekli 3770K'da 4 çekirdekli diye biliyorum ben.Ekran kartına gelecek olursak Coil whine MSI'da daha fazla olduğu(yani söylentiler ve araştırmalarım sonucu konuşuyorum Msı'da o tıslama sesi daha da gürmüş) için açıkçası biraz tırstım ama anakartımı Msı alacağıma benziyor,Asus serisinden anakart tavsiye ederseniz fiyatı 400'ü geçmeyecek i-7 için her türlü düşüncelerinizi değerlendiricem.Yukarıda yaptığım ankette Msı daha fazla tercih edilmiş ama gönlüm sanki Asus'dan yana
.Tabi bu Msı anakartlarında rahatlıkla O.C yapıldığınıda okudum o da önemli benim için.Msı 970'de O.C için modlar bulunuyor bu çok hoşuma gitti.Yani canımı sıkan konu anakart.Onu da tam kararlaştırırsam herşey çok güzel olacak.İ-7 4790K almam konusunda emin misiniz ? 3770K alsam oyunlarda fps sıkıntısı çeker miyim? Dayz ve Arma3 de yukarıda yazdığım Amd işlemcili sistemimde sıkıntı çekiyorum.Battlefield 3 tarzı oyunlarda (online) hiç bir sıkıntım yok tabi ki de.Yardımlarınızı bekliyorum ona göre hareket edeceğim fikir ve düşüncelerinize çok önem veriyorum arkadaşlar.