i7 5820k 980 Ti Anakart Secimi

MehmetTasci56

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Foruma yeni katildim ve sizlere bir sorum var. Suan topladigim sistem icin anakart onerilinizi merak ediyorum. Ben asus x 99 a olarak dusunuyodum. Daha iyi bi secenek varsa bildiginiz lutfen aciklayarak bilgilendirin simdiden tesekkurler.

Sistemde i7 5820k, evga 980 ti oc var. Geri kalani yazmiyorum gerekirse soylersiniz.

Beklettiğim icin uzgunum dun ban yemisimim turkceyi kotu kullanmaktan. Turkcem cok iyi degil uzun bir suredir yurtdisinda yasiyorum bu kadar sert bir uyari almama sasirdim ilk mesajdan neyse bida hata yapmam insallah ozur diliyorum hatam icin.

Konumuza gelince bilgisayarin ozellikleri bunlar suan icin dusunceleriniz nelere? Sizden genel olarak dusuncenizi soylemenizi rica edicem

Resim yuklenmemis ozur diliyorum telefondan halletmeye calisiyorum
ozellikler:
Islemci i7 5820k
ekran karti evga gtx 980 ti sc
ram 16 gb corsair v. 2400 mhz
Hdd 256 gb ssd + 3tb sata hard disk combo
Anakart(oneri istiyorum) Asus x99-A
sogutucu(cokmu fazla?) Asetek 590lx 360/ ismini yanlis yazmis olabilirim
kasa nxzt h440

Resim yuklenmemis ozur diliyorum telefondan halletmeye calisiyorum
ozellikler:
Islemci i7 5820k
ekran karti evga gtx 980 ti sc
ram 16 gb corsair v. 2400 mhz
Hdd 256 gb ssd + 3tb sata hard disk combo
Anakart(oneri istiyorum) Asus x99-A
sogutucu(cokmu fazla?) Asetek 590lx 360/ ismini yanlis yazmis olabilirim
kasa nxzt h440
OC için sıvı soğutma şart Corsair H100İ gibi. Anakart X99-A'da güzel seçim bana göre. Kasa zaten muhteşem. Sistemi kurunca inceleme bekliyoruz.
Ayrıca forumun kuralları güzel ve anlaşılır dil kullanmak. Size özel bir durum değil.

OC için sıvı soğutma şart Corsair H100İ gibi. Anakart x99 da güzel seçim bana göre. Kasa zaten muhteşem. Sistemi kurunca inceleme bekliyoruz.

Ilk once yorumun icin tesekkurler.
Sogutucuyu asetek 360m düşünüyorum ama gereginden fazla mi bilemedim. Kasanin ustune 3 tane 12 cm lik fanla komayi planliyodum

Söylediğiniz soğutucuyu bilmiyorum. Corsair H100İ'de işinizi hayli hayli görür. Çift fanı var.

Dediğiniz soğutucuya baktım H100i'ye , 2 tane 120mm lik fanı var güzel ama ben hazır kasa 2 tane 140mm lik alabiliyorken dediğiniz soğutucunun farklı bir modeli olan h110 280mm almayı düşündüm uygunmudur?
Ancak bu dediğim H110i'ye dual standart 140mm fans (push pull) diye bir secenek var.Burdaki push pull ne oluyor

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı