i7-5820K ve GTX 1060 Sistem Nasıldır?

X99 yeterince dengeli bir sistem benim için.
Siz dediğimi tam kavrayamadınız herhalde bu bir oyun bilgisayarı olacak diye tahmin ediyorum ve X99 açısından değil işlemci anakart'ın ekran kartına göre dengesiz demek istedim, oysaki X99 bütçenize göre dengesiz İşlemci ve anakarta çok ağırlık vermişsiniz oysa ki i7 6700K ve MSI Z170A Gaming Pro Carbon alsaydınız fazlasıyla para kalacaktı ve GTX 1070 ile yol alabilecektiniz. O zaman eşit ağırlık olurdu daha fazla fps daha dinamik grafikler alabilecektiniz.

Siz dediğimi tam kavrayamadınız herhalde bu bir oyun bilgisayarı olacak diye tahmin ediyorum ve X99 açısından değil işlemci anakart'ın ekran kartına göre dengesiz demek istedim, oysaki X99 bütçenize göre dengesiz İşlemci ve anakarta çok ağırlık vermişsiniz oysa ki i7 6700K ve MSI Z170A Gaming Pro Carbon alsaydınız fazlasıyla para kalacaktı ve GTX 1070 ile yol alabilecektiniz. O zaman eşit ağırlık olurdu daha fazla fps daha dinamik grafikler alabilecektiniz.
Eyvallah bilgilendirmen için.
Ekran kartı fiyat olarak uygun geldi ozaman.

Eyvallah bilgilendirmen için.
Ekran kartı fiyat olarak uygun geldi ozaman.
Kasa için uygun bir ekran kartı.
Kurulumu bitsin resimlerden anlarsın.
Mini ve sıkıntı çıkarmayacak bir ekran kartı aradım ozaman. Kasa ve fiyat olarak uygun geldi aldım. Yakında paylaşımda buluncam oyunlar için.

PSU'yu 170 TL'ye nerden aldın? Kasa tercihini daha iyi yapabilirdin. Keza işlemciyi 6850K yapıp anakartı düşürebilirdin öyle daha iyi olurdu. Yinede hayırlı olsun.
Kasa terciğim evde o ölçülere ve görüntüsüne uygun yerin olmasaydı.
Anakart ve psu letgo,dan alınma. İki üründe
Sıfır ve garantilidir. Test edip alındı

Anakart'a fazla para vermişsin, onun yerine ucuz yeni destekli anakart alıp daha güçlü bir işlemci alabilirdin.

Anakart'a fazla para vermişsin, onun yerine ucuz yeni destekli anakart alıp daha güçlü bir işlemci alabilirdin.
Anakartı gayet uygun almış. X99 tabanlı anakartlarda diğer platformlardaki kadar uygun ve ucuz anakart yok biraz araştırırsanız görürsünüz.

Sistem bence fiyatına göre gayet güzel. Şimdiden hayırlı olsun. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı