İ7 5930K ve Asus GTX 780 Ti ROG Matrix tabanlı sistem toplama

Yani ben monitör almadan önce ölü piksel ve sızdırmazlık testi yaptırmak isterim ama bu tür durumlarda riski göze almak gerekiyor. Eğer gerçekten sorunsuz bir ürünse alınır, ürün daha yeni zaten, 3-4 ay kullanımdan bir şey olmaz.

Yani ben monitör almadan önce ölü piksel ve sızdırmazlık testi yaptırmak isterim ama bu tür durumlarda riski göze almak gerekiyor. Eğer gerçekten sorunsuz bir ürünse alınır, ürün daha yeni zaten, 3-4 ay kullanımdan bir şey olmaz.
Dostum, gene köklü değişikliklere gittim.

Kasa olarak yeni çıkan Corsair 780T, PSU olarakta ax860i alacaktım.780T'ye canlı canlı bakmaya gittim Cosmos II ile yanyana koymuşlar, bildiğin Cosmos'un yavrusu gibi duruyordu.Çok soğudum o kasadan.O günün gecesi tertemiz bir Cosmos II ve AX1200i buldum sıfır ayarında.Onları aldım.

Yani sıfır 780t yerine aynı fiyata (650 tl) Cosmos II kasa ve Ax860i fiyatına (600 tl) Ax 1200i aldım.

Cosmos II hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum doğrusu.

O paraya kıyabilsem kesinlikle alacağım bir kasa. Aldıktan sonra modlamamak için, custom sıvı soğutma uygulamamak için insana ter döktüren bir kasa. Ben olsam ben de aynısını yapardım, güç kaynağına kadar. Bence güzel bir karar vermişsin.

O paraya kıyabilsem kesinlikle alacağım bir kasa. Aldıktan sonra modlamamak için, custom sıvı soğutma uygulamamak için insana ter döktüren bir kasa. Ben olsam ben de aynısını yapardım, güç kaynağına kadar. Bence güzel bir karar vermişsin.
780 ti Matrix'i alsaydım Kasım başı kuruyordum sistemi fakat 980 strix siparişi verdik Kasım sonu gelecek.Girdin valla kanıma, değiştirdik ekran kartını :D.Umarım beklediğimize değer.

Kasa ve Güç kaynağının resimlerini atar mısınız? Kasa hangi renk :)?
cosmos-ii.jpg

cosmos-ii-2.jpg

index.php

Birde arkadaşlar ben bulamadım ama benim ilk mesajdaki sistem çok değişti.Başlığı ve ilk mesajımı editlemek istiyorum.Nasıl yapacağım?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı