i7 6700 sistem fare imleci donma ve kasma sorunu

0Hukumdar

Kilopat
Daha fazla  
Videonun başından sonuna kadar mouse sürekli hareket halinde. Yani videoda imlecin durduğu yerlerde normalde mouse hareket ediyor. Bu Steam'de çok daha belirgin, masaüstünde biraz daha seyrek oluyor. Steam görüntüsü geniş ekran olmasa bile aynı sorunu yaşıyorum. Bu sorunu 5 aydır yaşıyorum. Format atıyorum, düzeliyor, bir zaman sonra tekrar baş gösteriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemim:
  • XIGMATEK PRAXIS 1801 XCP 600W MidT ATX SİYAH KASA
  • ASUS H110M-K ANAKART
  • i7 6700 İŞLEMCİ
  • XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 600W GÜÇ KAYNAĞI
  • Asus Strix ROG RX 480 Ekran kartı
  • HyperX 8 GB RAM

Yardım edemiyor musunuz?

Yeni mouse aldım. G300s ve sorunum hâlâ devam etmekte. Her yerde oluyor bu.

Sanırım sorunu çözdüm.
Öncelikle AdwCleaner ile bilgisayarı taradım. PUP. Adwancedsystemcare isminde bir şeydi. Onu kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım.
Sonra; ASUS STRIX ROG RX480 ekran kartı kullanıyorum. Oyunlarda performans artışı sağlamak için ise ASUS GPU Tweak II programını kullanıyorum ve bu program sürekli OC mode da duruyordu. Bilgisayar yeniden başlayınca GPU Tweak II programını kapattım. Bunlarla bir bağlantısı var mı bilmiyorum ama artık mouse imleci donmuyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı