i7 6700 ve GTX 1070 Tabanlı Sistem Toplama

Şu Asus sizin yüzünüzden fiyatları pahalı tutmasına rağmen fazla satıyor. Halbuki bu kart hem overclocklu hemde daha ucuzdu.

Zotac GTX 1070 8GB GDDR5X AMP! Ed. DirectX 12.1 OpenGL 4.4 x 256Bit 3* DP ZT-P10700C-10P Ekran Kartı

Sen o kartı tercih ediyor olabilirsin buyur satın al kimse seni durdurmuyor, herkes kendi bütçesine ve düşüncesine göre sistem oluşturuyor durduk yere suçlama yapmak gereksiz.

Monitör yok hocam. Monitörlü 5300 TL bütçem var benim. Kasayı monitörü sayarsan 6000 TLyi geçiyor.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum :)
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Evet biraz aşıyor sanırım kusura bakma ayrıca bence evindeki televizyon ile idare etmen sıkıntı olmayacaksa sistemindeki parçaları güçlendirmen işine gelebilir.

Sen o kartı tercih ediyor olabilirsin buyur satın al kimse seni durdurmuyor, herkes kendi bütçesine ve düşüncesine göre sistem oluşturuyor durduk yere suçlama yapmak gereksiz.

Evet biraz aşıyor sanırım kusura bakma ayrıca bence evindeki televizyon ile idare etmen sıkıntı olmayacaksa sistemindeki parçaları güçlendirmen işine gelebilir.
Estağfurullah hocam ne kusuru ne güzel sistem toplamışsınız ama uyumsuz bana :) i7 6700K işlemciye gerek yok hocam zaten oyun için alıyorum. Aslında i7 6700 bile fazlada ben uzun ömürlü olsun diye koydum. Bir daha sistem parçası değiştirmekle uğraşmak istemedim. Ayrıca evdeki televizyonu her zaman kullanamam sende bilirsin ki hanım izin vermez :) TV dizileri olmasaydı dediğini yapabilirdim :)

Hocam değerli yorumlarınızı bekliyorum :)
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Hayır bu yıldakilere bakarak söylüyorum.
Tercih meselesi hocam ben Asus tercih ediyorum başkası MSI tercih eder başkasının bütçesi yoktur Zotac tercih eder.

Tercih meselesi hocam ben Asus tercih ediyorum başkası MSI tercih eder başkasının bütçesi yoktur Zotac tercih eder.
Sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum arkadaşlar bir sorun yoksa siparişi 3 4 gün içinde geçmeyi düşünüyorum.

Bana kalırsa i5 6600K kullanıp, her parçası harika kalitede olan bu sistemi alırım.

Eki Görüntüle 179938
Frisby marka bir PSU hmm. Birde 80+ her halde en düşük bir 900W harcar ha ? Birde en kötü OC kapasitesine sahip bir Z170 anakart, yani diyebileceğim bir şey yok.

Sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum arkadaşlar bir sorun yoksa siparişi 3 4 gün içinde geçmeyi düşünüyorum.
Bence en doğru seçimi yaptınız hocam, 2007'de bizim aileden birisi iş için laptop almıştı, hiçbir şekilde garantiye gitmeden 2014'e kadar dayandı.

Frisby marka bir PSU hmm. Birde 80+ her halde en düşük bir 900W harcar ha ? Birde en kötü OC kapasitesine sahip bir Z170 anakart, yani diyebileceğim bir şey yok.
Bende aynısını söyledim ama dinletemedim :)

Bence en doğru seçimi yaptınız hocam, 2007'de bizim aileden birisi iş için laptop almıştı, hiçbir şekilde garantiye gitmeden 2014'e kadar dayandı.
Teşekkür ederim hocam. Ben ASUS markasından şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım ablama laptop aldım oda ASUS. Marka takıntım yok ama ne bileyim insan güvendiği markaları almayı daha çok istiyor sonuçta bakkaldan sakız almıyoruz 2000 TL lik cihaz bunlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı