İ7 6700K GTX 970 Sistem Toplama

IsmailTOK

Hectopat
Daha fazla  
Ben bir sistem topladım.
  • i7 6700k
  • GTX 970
  • 16 GB RAM
  • 1 TB HDD
  • z170a m5 anakart
  • 120 GB SSD
  • Kasa olarak ise cm haf 912 combat.
Ekran kartı ve HDD hakkında yorumları okudukça bunalıma giriyorum.
Biri diyor ; ekran kartının fanı bozuk geldi.
Biri diyor ; HDD 2 dk bir kapanıyor.
Bilgisayar işinden de o kadar fazla anladığım söylenemez. Sizden öğrenmek istediğim şey ayrıca soğutma sistemi almasam bilgisayar kapanır mı ? Isınır mı ? Evet derseniz 100-150 TL'yi geçmeyecek 200'de olur soğutma sistemi. 2 şey ise ekran kartımda öyle sorunlar çıkar mı ? Ya da HDD'de. Çünkü günün minimum 7 saatini oyun oynayarak, camtasia studioda render yaparak geçiriyorum, herhangi bir FPS sorunu, 120 FPS'nin altına düşmesinin olmaması lazım. 6000 TL'ye bilgisayar topluyorum. Olursa kafayı yerim ben. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar teknolojik aletler. Bozuk çıkıp çıkmayacağının garantisini sana kimse veremez. Bozuk çıkmasa bile ertesi gün bozulmasının ihtimali var. Yani geleceği göremiyoruz sonuçta. Fakat hepsinin garantisi olacak. Bu yüzden kafana takmaya gerek yok. İşlemcinin yanında bir soğutucu gelmediğinden zaten soğutucu almak zorundasın. Şu soğutucuyu tavsiye edebilirim. COOL MASTER HYPER 212EVO 775/1155/56/1366/2011&AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU Bunu aldıktan sonra o kasa ve o donanımlarla hiçbir ısınma sıkıntısı yaşamazsın. 120 FPS'nin altında düşmesin dersen ayar kısmak zorundasın. Çünkü değil 6 bin, 10 bin TL'lik sistem ile bile tüm ayarlar sonda 120 FPS alamazsın her oyunda.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı