i7 6800K ve GTX 1070 Sistem Toplama

Zengin olduğu mu nereden çıkardın?
Birde anlamadığım şey neden 7 yıl sonra alacak, sanki oyunları o zaman 1080p ultra da oynatabilecekmiş gibi:ROFL:.
Her neyse konu kirlenmesin daha fazla konu dışı mesaj atmayalım. 24 saattir öküzün trene baktığı gibi bilgisayara bakıyorum beynimin 4 bir yanında saçma sapan 404 NOT FOUND hatası alıyorum eğer yanlış bir şey yazarsam kusuruma bakmayın.

Mesajımı yine anlamamazlık ile karşılamanızı anlıyorum zira mesajım biraz karmaşık ve devrik oldu. Demek istiyorum ki 1000 TL'yi 7 yıl boyunca taksit taksit ödemek mi yoksa 1000 TL'yi hemen vermek mi. Ayrıca biz sizin gibi zengin değiliz her yıl yeni sistem alamıyoruz maalesef. Madem çok zenginsiniz o zaman tüm Technopat'a siz sistem toplayın ? Tövbe estafurullah tövbe estafurullah. Bu arada @Shamo ile neredeyse aynı düşüncedeyim. AMD her zaman nedense piyasaya geç giriş yapıp piyasayı NVİDİA ve İntel isimli 2 para sömürücüsüne bırakma gibi bir olayı oluyor.
Hadi onu geçtim, ben zaten GTX 1080 almak istemiyorum ki demiştim, benim attığım mesaj CF ve SLI'nın dezavantajları üzerine idi, konuyu nerelere getiriyorsun.

Mesajımı yine anlamamazlık ile karşılamanızı anlıyorum zira mesajım biraz karmaşık ve devrik oldu. Demek istiyorum ki 1000 TL'yi 7 yıl boyunca taksit taksit ödemek mi yoksa 1000 TL'yi hemen vermek mi. Ayrıca biz sizin gibi zengin değiliz her yıl yeni sistem alamıyoruz maalesef. Madem çok zenginsiniz o zaman tüm Technopat'a siz sistem toplayın ? Tövbe estafurullah tövbe estafurullah. Bu arada @Shamo ile neredeyse aynı düşüncedeyim. AMD her zaman nedense piyasaya geç giriş yapıp piyasayı NVİDİA ve İntel isimli 2 para sömürücüsüne bırakma gibi bir olayı oluyor.

1. Sizin dediginizi ben ilk seferde anlamistim zaten, merak etmeyin. ;)
2.Ben zengin degilim. Benim sistemi almak icin ben 2,5 sene boyunca ufak ufak biriktirdim baska seylerden kismadan. Yani bir sey almak icin illa Zengin olmak gerekmiyor, sabirli olun yeter. ;) :) Bizim Türk milleti cok sabirsiz zaten. :ROFL::D
3. Benim düsüncem, bu büyük sirketler aralarinda anlasmali gidiyor zaten bütün bu olaylarda. Marketing'den baska hic bir sey degil. Olan da bizim gibi normal insanlara oluyor. Onlar paralarini zaten kazaniyor. En iyi örnek de Grafikkarti konusunda Nvidia götürüyor. Oyun konsolu konusunda da AMD götürüyor. :)

1. Sizin dediginizi ben ilk seferde anlamistim zaten, merak etmeyin. ;)
2.Ben zengin degilim. Benim sistemi almak icin ben 2,5 sene boyunca ufak ufak biriktirdim baska seylerden kismadan. Yani bir sey almak icin illa Zengin olmak gerekmiyor, sabirli olun yeter. ;) :) Bizim Türk milleti cok sabirsiz zaten. :ROFL::D
3. Benim düsüncem, bu büyük sirketler aralarinda anlasmali gidiyor zaten bütün bu olaylarda. Marketing'den baska hic bir sey degil. Olan da bizim gibi normal insanlara oluyor. Onlar paralarini zaten kazaniyor. En iyi örnek de Grafikkarti konusunda Nvidia götürüyor. Oyun konsolu konusunda da AMD götürüyor. :)
Aslında arkadaş bana söylemişti.

Az sonra Amazon'dan 1080 siparişi vereceğim. Hangi markayı önerirsiniz? Ben ilk başta Asus dünüşüyordum. Şuan Evgada aklım.
@Shamo @KralGS Sizlerde konunun müdavimi olarak bir şeyler söyleyin:D
Evga-Msi-Asus

Az sonra Amazon'dan 1080 siparişi vereceğim. Hangi markayı önerirsiniz? Ben ilk başta Asus dünüşüyordum. Şuan Evgada aklım.
@Shamo @KralGS Sizlerde konunun müdavimi olarak bir şeyler söyleyin:D
Evga-Msi-Asus
Varsa MSI GTX 1080 Gaming Z, yoksa Evga GTX 1080 FTW alın, isterseniz sıvı soğutmalı olarak MSI GTX 1080 Sea Hawk X alın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı