i7 7700HQ ile Windows 11'e geçmek mantıklı mı?

Yazılımcı mısın? İşte buna inanmam. Bir yazılımcı bu soruyu asla sormaz. Ben bir yazılımcıyım ve aradaki alakayı anlayamadım. Neyin performansı artacak bu arada? Visual Studio mu? Çok mu sistemin kasıyor çok mu sistemin ölüp bitiyor? Visual Basic'ya da Visual code kullanabilirsin. Yazılımcı filan değilsin.

@408157 pardon da doğruyu söyleyene niye dislike atıyorsun? Windows 11'le kod yazmanın bana bağlantısını söyle hesabımı kapatacağım. Bugün marsta sondaj açan uzay aracı bile Windows 98 kullanıyor ve güncelleme alıyor. Bu neyin kini böyle?
Emülatörlerin ve Android studio nun dandikliğinden bıksaydın sen de geçmeyi düşünürdün emin ol.
 
Emülatörlerin ve Android Studio'nun dandikliğinden bıksaydın sen de geçmeyi düşünürdün emin ol.

Performans mı istiyorsun? Linux'e geç. Bu arada Android Studio ile Windows'un hiçbir alakası yok. Performansı da etkilemez. Android Studio da dandik filan değil. 3-5 YouTube videosu izleyip SDK'larını bile düzgün kuramayıp kullanırsan dandik diye yakınırsın. Her yaptığın uygulamayı en sonunda import edip "emulator" ile açıyorsan...neyse ya hadi yolunda başarılar. Bu işi cidden öğrenmek istiyorsan bir yazılım/bilgisayar mühendisliği fakültesinden mezun olmanı tavsiye ederim. 2 video izledim diye ben de kalkıp cerrahi ameliyatlara doktor olarak girmiyorum değil mi?
Dipnot: Android Studio kullanmak istemiyorsan Eclipse'ya da Visual Studio da kullanabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı