Merhaba arkadaşlar sistemi ikinci el olarak aldım aldığım kişi sadece strateji oyunu oynamış overclock vs yapmamış bu kadar iyi bir sistem neden FPS drop yer anlamış değilim monitör 60 Hz.
MSI AfterBurner yazılımı ile oyun içi FPS, ekran kartı sıcaklıÄı, iÅlemci ve bellek kullanımı deÄerlerini gerçek zamanlı olarak gözlemleyebilirsiniz. PC
Bu konuda SSD aygıtımızdan tam verim almak için ve bellek hücrelerinin daha az hasar görmesi için yapılması gereken ayarlara değineceğim. ● En iyi SSD deneyimini sunan Windows işletim sistemi Windows 10'dur. Mümkünse en son sürümde güncel kalın. ● BIOS'tan SATA modunu "AHCI" olarak seçin...
Sorun büyük ihtimalle PUBG'de. Optimizasyonu iyi değil oyunun. Zaten drop yediğin yer adama zıplayarak taradığın yer. Benim önerim oyun dosyalarını tarat. Ve sürücüleri güncelle. Bu drop başka online oyunlarda da oluyor mu? CS:GO LOL Rainbow gibi?
Şimdi işteyim akşam dediklerini uygulamasını yapıcam yardımınız için teşekkürler.oyun içinde ekran ölçeğini 1050 yapıp giriyorum daha sonra 1080 çekince yağ gibi akıyor drop vs olmuyor sanırım oyun kaynaklı.