Çözüldü i7 7700K sistem PUBG FPS drop

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vibes

Decapat
Merhaba arkadaşlar sistemi ikinci el olarak aldım aldığım kişi sadece strateji oyunu oynamış overclock vs yapmamış bu kadar iyi bir sistem neden FPS drop yer anlamış değilim monitör 60 Hz.
  • GTX 1080
  • i7 7700K 4.2GHz
  • Corsair 16 GB 3000MHz
  • 500 GB M.2 SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Videodaki değerler yeterli değil.
Oyun içi CPU, GPU, Bellek kullanım ve sıcaklık değerlerini paylaşın.
Ayrıca şu konuya göz atın.

Sorun büyük ihtimalle PUBG'de. Optimizasyonu iyi değil oyunun. Zaten drop yediğin yer adama zıplayarak taradığın yer. Benim önerim oyun dosyalarını tarat. Ve sürücüleri güncelle. Bu drop başka online oyunlarda da oluyor mu? CS:GO LOL Rainbow gibi?

O makineda drop makimadam degildir. Ama siz bence ilk önce 144Hz monitore gecin. 200KM hizla gitcek araci 60 ile 5 viteste gidiyorsunuz.

Şimdi işteyim akşam dediklerini uygulamasını yapıcam yardımınız için teşekkürler.oyun içinde ekran ölçeğini 1050 yapıp giriyorum daha sonra 1080 çekince yağ gibi akıyor drop vs olmuyor sanırım oyun kaynaklı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı