i7-7700K ve GTX 1080 Ti Sistem Toplama

R7 1700 alıp 4 Ghz'e OC yaparsanız 1080p'de bile ciddi bir fark olmayacaktır. 1080Ti'yi 1080p bir monitörde kullanacağınızı düşünmüyorum. Hal böyleyken 2-3 FPS bir fark olacaktır. Ancak 7700k 5 Ghz'de bile stutter yapabiliyor. Böyle bir sistem almışken stutter yaşamamak hakkınızdır. O sebeple kullanım oranı %90-100 aralığında dolanan bir işlemciyle ortalamada 2-3 FPS daha fazla almak için takılmalara maruz kalmayın. Ryzen 7 1700 çok daha uzun ömürlü olacaktır. Ayrıca soket değiştirmeden Zen 3'e upgrade de yaparsınız canavar olur.
 
i7'nin yarı fiyatına, İ7'den daha performanslı AMD Ryzen'ler varken, O kadar para verip İ7 almak? Ne diyim kardeş, buyur devam et. :D
 
Daha performanslı derken ? Oyunlarda şuan için bu işlemci daha performanslı . Bu kelimeleri kullanıyorsan hala o kadar açılan başlıklar yapılan yorumlar boşaymış .
 
Oyun konusunda kullanıcı testlerinde genelde İ7 daha performanslı olarak görünüyor. İ7 almak bana daha iyi olacak gibi geliyor.
 
Intel VS Ryzen testlerini izledim Render konusunda Amd biraz daha iyi olabilir ama genel ve özellikle oyun konusunda İntel daha önde
 
Aslında ilk zaman gtx 1080 almayı düşünüyordum . Sonradan 1080 ti çıktı onu bekleyeyim bari dedim . Daha fazla beklemek istemiyorum açıkcası . Ssd ve ekran kartı hariç diğer ürünlerin siparişini verdim amazon.de'den . Nisan başı gibi en geç elimde olacaklar . Ürünlerin gelmesine yakın ekran kartı ve ssd yi de türkiyeden alacağım . İki hafta içinde çıkarsa tabi partner sürümleri almak daha mantıklı olur :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı