Oyun oynarken işlemci ısısı 70-80 derece oluyor, Cooler Master Lite sıvı soğutma kullanıyorum fakat ısı bu şekilde sorun ne olabilir ? Macun değiştireli 6 ay oluyor. Masaüstü 40-50 derece ve işlemci fanı çalışır halde.
Boştaki değerler bunlar , sizce normal mi ? Yaz geldiği için mi böyle olmuş olabilir ? Kışın 30-28 derece arası olan işlemci şuan böyle , apex gibi standart oyunda 70 görüyor.
Bendede aynı işlemci var o.c. İle 5.0 ghz de kullanıyorum sıcaklık değerleri oyunda 70-80 arası geziyor sıvı soğutma ile, aslında delid işlemi ile düşebiliyormuş baya sıcaklık ama yaptırmak lazım işte.
Bendede aynı işlemci var o.c. İle 5.0 ghz de kullanıyorum sıcaklık değerleri oyunda 70-80 arası geziyor sıvı soğutma ile, aslında delid işlemi ile düşebiliyormuş baya sıcaklık ama yaptırmak lazım işte.
Hocam ben kışın oyunlarda 65-55 arası görüyordum şimdi oc değilde AI suite kendi uygulamasında turbo moddaymış , defaulta aldım biraz düştü fakat bu ghz de normal mi ? Default modda şuan 70 görüyor anormallik yok mu ? 44 derece masaütsündeyken. Arkadaşta amd fx var bu kadar ısınımıyor ?