GTA 5 yayın yapıyorum bu PC ile ve kasıyor yayın yapmadığımda da ara sıra takılıyor çoğu kişi darboğaz diye bir şey var öyle oluyormuş. Şimdi alta size ekran görüntüsü de koyacağım, bir göz atın sistemime ve aynı sisteme sahip veya bilen birisi yardım ederse çok sevinirim. Bu sistemi Evshop'tan 15 ay taksitle 9500 TL'ye aldım. İnşallah hata yapmamışımdır.
Birincisi o trol. İkincisi araştırmadan geliyorsunuz. Üçüncüsü işlemci ister ise Threadripper olsun ekran kartı 1030. darboğaz olmaz.
Çok da güzel ekran kartı verebileceğinin en fazla FPS'ini verir.
15 gün geçtiyse yapacak bir şey yok. Eğer şirket 1 ay olarak anlaşmışsa burada bir sorun var. Tüketici haklarına başvurun. Resmen legalleştirilmiş dolandırıcılık.
15 gün geçtiyse yapacak bir şey yok. Eğer şirket 1 ay olarak anlaşmışsa burada bir sorun var. Tüketici haklarına başvurun. Resmen legalleştirilmiş dolandırıcılık.
dostum ben anlamam ki tüketici hakları felan yani benden daha fazla para falan gitsin istemiyorum napalım ödüyecez 15 ay boyunca sonra bir tane ekran kartı bulurum hele olsa
dostum ben anlamam ki tüketici hakları felan yani benden daha fazla para falan gitsin istemiyorum napalım ödüyecez 15 ay boyunca sonra bir tane ekran kartı bulurum hele olsa
Yani göz göre göre dolandırılıp hiç bir şey olmamış gibi yolunuza devam mı ediyorsunuz? Pes.
Fazladan para? Bir şekilde iade ederseniz bırakın fazladan paraya siz sahip olursunuz zaten.
Ne darboğazı? Umarım ekran kartı darboğazından bahsediyorsunuzdur. Yoksa bu sağlam bir yanlış bilgilendirme olur. RTX 2080 TI besleyebilen bir işlemciden bahsediyoruz.
Ne darboğazı? Umarım ekran kartı darboğazından bahsediyorsunuzdur. Yoksa bu sağlam bir yanlış bilgilendirme olur. RTX 2080 Ti besleyebilen bir işlemciden bahsediyoruz.