i7 8700K ve GT 1030 sistemde GTA 5/FiveM kasıyor

OnurDAGLI

Femtopat
Daha fazla  
GTA 5 yayın yapıyorum bu PC ile ve kasıyor yayın yapmadığımda da ara sıra takılıyor çoğu kişi darboğaz diye bir şey var öyle oluyormuş. Şimdi alta size ekran görüntüsü de koyacağım, bir göz atın sistemime ve aynı sisteme sahip veya bilen birisi yardım ederse çok sevinirim. Bu sistemi Evshop'tan 15 ay taksitle 9500 TL'ye aldım. İnşallah hata yapmamışımdır.

s0sSQz.jpg

q5DP5R.jpg

Konunu troll olduğunun farkındasınızdır umarım bir de darboğaz yazmışım nasıl bir kafayla yazdım bilmiyorum
05456437416 whatsapptan görüntülü ararmısın ben mağdurum yardıma ihtiyacım var.
LAN bir dakika neeeee ekran kartın GT 1030 mu? Bu kartın fiyatı 700 TL biliyorsun değil mi o parayla RTX toplanır.
gardaşım sen direk 9500 verdim sanıyorsun aylık 600 tl ödüyorum bu ilk ayım
LAN bir dakika neeeee ekran kartın GT 1030 mu? Bu kartın fiyatı 700 TL biliyorsun değil mi o parayla RTX toplanır.
gardaşım sen direk 9500 verdim sanıyorsun aylık 600 tl ödüyorum bu ilk ayım
Kanka diyorum ya büyük ihtimalle troll konu adam canı sıkılıyor konu açıyor :D
yaz wp den 05456437416
Birincisi o trol. İkincisi araştırmadan geliyorsunuz. Üçüncüsü işlemci ister ise Threadripper olsun ekran kartı 1030. darboğaz olmaz.
Çok da güzel ekran kartı verebileceğinin en fazla FPS'ini verir.
05456437416 yaz wpden görüntülü ara pc özellikleri ve fatura göstercem.

05456437416 WhatsApp'tan görüntülü arar mısın ben mağdurum yardıma ihtiyacım var.

Gardaşım sen direk 9500 verdim sanıyorsun aylık 600 TL ödüyorum bu ilk ayım

Gardaşım sen direk 9500 verdim sanıyorsun aylık 600 TL ödüyorum bu ilk ayım

Yaz wpden 05456437416

05456437416 yaz wpden görüntülü ara PC özellikleri ve fatura göstereceğim.

Arıyorum seni AMA ÇALMIYOR

Çarşıya iade sormaya gittim az önce araştırman gerekirdi iade etme imkanımız yok dediler bir ara kanka tekrar.

15 gün geçtiyse yapacak bir şey yok. Eğer şirket 1 ay olarak anlaşmışsa burada bir sorun var. Tüketici haklarına başvurun. Resmen legalleştirilmiş dolandırıcılık.

15 gün geçtiyse yapacak bir şey yok. Eğer şirket 1 ay olarak anlaşmışsa burada bir sorun var. Tüketici haklarına başvurun. Resmen legalleştirilmiş dolandırıcılık.
dostum ben anlamam ki tüketici hakları felan yani benden daha fazla para falan gitsin istemiyorum napalım ödüyecez 15 ay boyunca sonra bir tane ekran kartı bulurum hele olsa

dostum ben anlamam ki tüketici hakları felan yani benden daha fazla para falan gitsin istemiyorum napalım ödüyecez 15 ay boyunca sonra bir tane ekran kartı bulurum hele olsa

Yani göz göre göre dolandırılıp hiç bir şey olmamış gibi yolunuza devam mı ediyorsunuz? Pes.
Fazladan para? Bir şekilde iade ederseniz bırakın fazladan paraya siz sahip olursunuz zaten.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı