İ7 8700K Z370 Reset Sorunu

Tarkç

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
elektronik teknisyeni
Merhaba arkadaşlar.
Ekran kartım arızalıydı daha öncesi GTX 1060 Turbo ünlem işareti veriyordu, hiçbir PC görmüyordu. Param da RX 580'e yetti.
PUBG vs oynarken kapanıyor sıcaklı normal 30-40 derecelerde yeniden başlatıyor ve açıyor, mavi ekran vs vermiyor. Nedeni ne olabilir? Boşta gezdiğimde herhangi bir sorun olmuyor sadece oyun oynarken oluyor.
i7 8700k
Z370 A-PRO
Gigabyte RX 580 8 GB
Everest 750W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olarak rastgele örnek verdim entegreler 'de veya farklı malzemelerde sıkıntı olabilir 700w yeter gibi siz biraz daha araştırın derim.
Anladım başka psu bulma şansım yok fikir alarak önce yürümem lazım en sonunda olmazsa psu değiştiricem bi şekilde
Teşekkürler yinede

750W yetmezmi sence
elimde 450W o desteklermi peki
Yetmemesi değil sorun, o psu 750w verebiliyor mu veriyorsa sağlıklı mı veriyor onu kastettim. Yazılımla ayarla falan ilgili olduğunu sanmıyorum %90 psu sorunlu. Everest psular tavsiye edilmiyor zaten patlamalarıyla meşhur. Sorunun başka bir şeyden kaynaklandığını bulsan bile o psuyu sistemin sağlığı için değiştirmelisin. 600w ve üzeri yeterli.

Yetmemesi değil sorun, o psu 750w verebiliyor mu veriyorsa sağlıklı mı veriyor onu kastettim. Yazılımla ayarla falan ilgili olduğunu sanmıyorum %90 psu sorunlu. Everest psular tavsiye edilmiyor zaten patlamalarıyla meşhur. Sorunun başka bir şeyden kaynaklandığını bulsan bile o psuyu sistemin sağlığı için değiştirmelisin. 600w ve üzeri yeterli.
Anladım teşekkür ederim bilmiyordum bunları en yakın zamanda değiştiriyim ozaman

Anladım teşekkür ederim bilmiyordum bunları en yakın zamanda değiştiriyim ozaman
Ekran kartını çıkart bir köşeye koy dostum gerekmedikçe de pcyi kullanma. PSU'da sorun olduğu bariz belli saatli bomba gibidir everest ne zaman patlayacağı belli olmaz sistemine bir zarar gelmesin kullanmamaya çalış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı