i7 8700k Zalman Z3 Plus Soğutucu Önerisi

Teşekkür ederim bilmiyordum, ben sadece bilgi amaçlı göndermiştim, zaten ben çok önceden öğrenmiştim bu siteyi. bilgi için teşekkür ederim.
Rica ederim. Bir yorumum da konu sahibine. Eğer 1000 lira bütçeniz var ise hem kasayı değişip hemde sıvı soğutma alırsanız eğer sizin için çok daha verimli olacaktır.

Verdiğiniz linkte bulunanları kullanırsam odada ısınmak için soba falan yakmam gerekir sanırım :)
Eki Görüntüle 505992

Açıkcası sıvı soğutmaya bu kadar para vermeyip hava soğutma kullanmayı düşünüyordum ama kasanın içinde gtx 1070 o kadar çok yer kaplıyor ki. Ram falan sökmek istesem elim sığmayacak sanki. Fan ile birlikte kasada yer kalmayacak. Sıvı soğutma biraz daha derli toplu görünecek ve daha çok alan kalacak gibi geldi. Daha önce AMD kullanıyordum onun öncesinde de kasanın sadece yan kapağında fan vardı. Soğutma konusunda hep sınıfta kaldım. Konuyu açarken de kararsızdım ama bu kez sıvı soğutmayı gözüme kestirdim. Macun konusunda da forumdaki cevaplarda nano partiküllü olan bi tık önde sanki.
-
Patlama olayı neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama umarım başıma gelmez. Oturduğum yerde dizim kasaya dayanıyor çoğu zaman.
Bu site kapanmıştır, size bilgim olmadığı için, paylaştım lütfen sadece ürün marka bilgileri için dikkate alınız.
Rica ederim. Bir yorumum da konu sahibine. Eğer 1000 lira bütçeniz var ise hem kasayı değişip hemde sıvı soğutma alırsanız eğer sizin için çok daha verimli olacaktır.
Bende bu kasa var, inanılmaz memnunum, alman malı işçilik harika, tavisye ederim, bu ve diğer modelleri.

Valla kasayı değiştirmek hiç aklıma gelmedi. Sıvı soğutmadan feragat etmeden ve 1000 TL yi aşmadan bir öneriniz var mı?
-
Forumdaki kasa incelemelerine bakmamıştım bir göz atayım.

Valla kasayı değiştirmek hiç aklıma gelmedi. Sıvı soğutmadan feragat etmeden ve 1000 TL yi aşmadan bir öneriniz var mı?
-
Forumdaki kasa incelemelerine bakmamıştım bir göz atayım.
Kasa olarak air hawk duo kendim kullanıyorum. Dark guardian olabilir. Sıvı soğutma konusunda CM ml240l. Soğutmayı da kendim kullanıyorum. Sıvı soğutmanın fanlarini değiştirdim biraz fazla sesli çalışıyorlar.

Zalman diğer markalar yokken o vardı, ama vatan bilgisayardan istersen bakabilirisin, bence çok iyi sistem olacaktır. Temperli cam olanlara ve sıvı soğutma için uygun olsun bir bakarsın.
Zalman diğer markalar yokken o vardı, ama vatan bilgisayardan istersen bakabilirisin, bence çok iyi sistem olacaktır. Temperli cam olanlara ve sıvı soğutma için uygun olsun bir bakarsın.
Coller master sıvı soğutma, macun ve uygun ise kasa değişiliği için hayırlı olsun derim. Güzel haberleri bekliyoruz.

Kasa olarak air hawk duo kendim kullanıyorum. Dark guardian olabilir. Sıvı soğutma konusunda CM ml240l. Soğutmayı da kendim kullanıyorum. Sıvı soğutmanın fanlarini değiştirdim biraz fazla sesli çalışıyorlar.
Vatan'da bulamadım bunu. Kendim söküp takma ile uğraşmak istemiyorum fazla bir tecrübem yok.
Yarın Vatan mağazasında bulunanları bütçeyi aşmadan bakayım. Uygun bir kombinasyon bulursam mağazada monte ettiririm.
--
Mağazaya gidince kesin bütçeyi aşarım. Şekerciye giren çocuk misali, o kadar ürünü görünce...

Vatan'da bulamadım bunu. Kendim söküp takma ile uğraşmak istemiyorum fazla bir tecrübem yok.
Yarın Vatan mağazasında bulunanları bütçeyi aşmadan bakayım. Uygun bir kombinasyon bulursam mağazada monte ettiririm.
--
Mağazaya gidince kesin bütçeyi aşarım. Şekerciye giren çocuk misali, o kadar ürünü görünce...

Tecrübeniz yoksa hiç ellemeyin. Parçalar elinizde bile kalabilir. Bol şans diliyorum.

--
Ama olmazsa olmazlar bunlar, kasa için hadi bir nebze olsada, diğerleri. Hayat vermek gibidir. Ben de sharkoon kasa hiç düşünmezdim ama alınca işçiliği ve alman malı olması beni çok memnun etti açıkcası. Eski kasa 5.kattan düştü, bu nedenle almak zorunda kaldım taşınma esnasında. Önceki kasa linkte, ama çekiçle düzelttim hala ayakta kerata.😀👽👍
Tecrübeniz yoksa hiç ellemeyin. Parçalar elinizde bile kalabilir. Bol şans diliyorum.
Evet bu nedenle, vatan bilgisayardan toplamış makinayı en iyi nokta şu an için. Katılıyorum.

Ama olmazsa olmazlar bunlar, kasa için hadi bir nebze olsada, diğerleri. Hayat vermek gibidir. Ben de sharkoon kasa hiç düşünmezdim ama alınca işçiliği ve alman malı olması beni çok memnun etti açıkcası. Eski kasa 5.kattan düştü, bu nedenle almak zorunda kaldım taşınma esnasında. Önceki kasa linkte, ama çekiçle düzelttim hala ayakta kerata.😀👽👍

Evet bu nedenle, vatan bilgisayardan toplamış makinayı en iyi nokta şu an için. Katılıyorum.
Kasa içi Z3 Plus ile aynı sanırım. Önerdiğiniz sıvı soğutucuyu alacağım. Kasa dediğim gibi yarın mağazada uygun fiyatta ve z3 Plus dan daha iyi bulursam alırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı