i7 9700 Sistem Toplama

AScru

Centipat
Şimdiden önerileriniz için teşekkürler, kullanmakta olduğum grafik & mimari programlardan dolayı 14-15 yıllık halihazırdaki sistemimi komple yenileme kararı aldım. Yine uzun yıllar kullanmak istiyorum. Aşağıda yer alan listede şu ana kadar almış olduğum ve alacağım parçalar mevcuttur. Kasa, PSU ve işlemci soğutma konusunda ne alacağımı bilmiyorum. Bu konuda önerilerinizi rica edeceğim.

İşlemci -> Intel Core i7 9700K (alındı)
Anakart -> Gigabyte Z390 GAMING X (alındı)
RAM -> Kingston 16 GB (2x8GB) HyperX Fury (alındı)
SSD -> Samsung 860 Evo 250 GB (alındı)
HDD -> WD Blue 3,5" 1TB -> (kullanılmakta)
Ekran kartı -> MSI GeForce RTX2080 8 GB -> 6 Kasım'da alınacak
Kasa -> maksimum bütçe 1.500 TL (ışıksız düz - orta boy)
PSU -> maksimum bütçe 1.500 TL
Soğutma -> maksimum bütçe 1.500 TL

Saygılarımla,

IMG_4956.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU ePttAVM - Seasonic 750W 80+ Bronze M12II-750 Evo Edition Tam Modüler Güç Kaynağı (SEA-M12II-750) Seasonic PSU bileşenleri grubunda liderdir.Yıllarca kullanan arkadaşlar vardır ve hiç bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtiyorlar.Corsair Tx750m 750w 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı - n11.com
KASA CORSAIR Carbide Serisi 678C Low Noise Tempered Glass USB 3.0 Siyah Mid Tower Kasa | ITOPYA Sessizlik konusunda yeni bir çağ açmış kasa tabii tercih sizin ama kasaya bu kadar para yatırmak saçma NZXT kasa konusunda en başarılı bulduğum firmaların başında NZXT H400 Mat Siyah Tempered Cam USB3.1 m-ATX Kasa Fiyatı Böyle bir kasa eminim her ihtiyacınızı giderecektir.
Sıvı soğutma konusunda da NZXT tercih ettim biraz ışıklı kusura bakmayın ama her ihtiyacınızı gidereceğine bundan da eminim. NZXT KRAKEN X52 240mm RGB Sıvı Soğutma Kiti AM4/In: Amazon.com.tr: QP Bilişim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı